rowerek z hipermarketu real 800zł (19) to juz nie jest tani rowerek aluminiowa rama przeciętna amortyzacja przednia... paca scieżki rowerowe nie tylko w miastach (7) Scieżki rowerowe nie powinno się budować wyłącznie tylko w miastach , ale tez... WOJT Z Trzcinska prosba o opinie o bh seguros mirage (23) witam nosze sie z zamiarem kupna tej wlasnie szosowki ale mam pewne... fkonrad
siodełko (19) Jakie siodełko kupić. Preferuję jazde po szosie. Nie wiem jakie siodełko... Marko Skad to stukanie?? :> (14) Mam taki problem, ze w momencie jazdy na koronkach 7dmej, 8smej i 9tej... kello Amator cudzych rowerów (5) Wczoraj (poniedziałek 19.06) chwilę po godzinie 13:00 z klatki przy... aniulka murowana goślina (1) mam wolne miejsce na maraton w murowanej goślinie, koszt 80 pln wyjazd 25.06... wiesław krotka seqwencja filmowa ze startu BT Gdańsk II/Elite (1) Witam, jesli ktos jest zainteresowany, krotka sekwencja filmowa (nakrecona... Ziarno shimano sora i campagnolo mirage (2) witam mam pytańko czy te rodzaje osprzetu roznia sie tylko waga czy tez... fkonrad schody na dworcach SKM i innych (9) dobrze że możemy przewozić w lecie rowery bezpłatnie SKM-ką .Szkoda że musimy... kobog 18 czerwiec - Rajd na HeL 3 Podejście :) (11) 18 czerwiec - Rajd na HeL 18 czerwca ( Niedziela) nasza Grupa Speed Bike... Tacoo jaki kask?? (6) cześć, może mi doradzicie. chciałbym zakupić sobie kask rowerowy, jeżdze... minotauro Mój sposób na czysty łańcuch . (32) Trzeba mieć : słoik po dżemie ze szczelną pokrywką szt. 2 , butelkę NITRO ,... lobo miejsce dla roweru w zakładzie pracy (2) żebyśmy mogli dojeżdzać do pracy rowerem musimy go mieć gdzie zostawić jest... kobog Wyjazd na maraton Walbrzych lub weekend w górach (1) Info dla szybko decydujących się, są wolne miejsca dla roweroosób które... diablo pilnie potrzebne [ogloszenie] (1) czy ktoś posiada długie piwoty do marzocchi? i sprzedał by bo są niepotrzebne? rB Szkło na scieżkach rowerowych (6) Urząd Miasta Gdynia powinien lepiej zadbać o porządek na ścieżkach... tot Wyprawa do Szwecji (4) Witam, W te wakacje wybieram się na wyprawę do Szwecji czy ktoś był już tam... AniaK [Poszukuję]Szlaki w Polsce (3) Proszę o podanie linków do stron na których znajdę opisy i mapki szlaków... Kurczak slizgajace sie tarcze (24) Witam wszystkich mam problem, z ktorym niemoge sobie poradzic mianowicie:... KOSTEK