xt z 2004 (2) czołem mam pytanko czy w 2004 roku był juz model przezutek shimano xt z... don jak często zmieniać łańcuch? (13) słyszałem o metodzie 3 łańcuchów, kolega mi powiedział, ale nie wiem czy... minotauro Aleksander Czapnik (20) 29 maja podczas wieczornego treningu zginął tragicznie Aleksander Czapnik... lobo
Karcher we Wrzeszczu??? (10) Cześć Czy ktoś mi mógłby podać jakiś namiar, gdzie łatwo i najlepiej za... Kazig Ubezpieczenie 'Bezpieczny Rowerzysta' - 'Rower jest OK!' (4) Informacja prasowa czwartek, 1 czerwca 2006 r. Rower jest OK! –... TJ Masa Krytyczna. Trójmiejskie strony www (5) Witam, potrzebuję namiar na trómiejskie strony www dot. organizowanych Mas... filque bikemaraton - wrazenia (6) i jak tam wrazenia z bikemaratonu? chociaz mala petle trudno nazwac... wza wie ktos moze czy w skm (5) mozna przewozic rower za friko ? konradino spodenki motorola/koszulka once (14) jak w temacie. czy ktos wie gdzie dostane koszulke once (kolor nie gra roli)... żeton wyprawy kilkodniowe-poradzcie (9) cześć, jeżdze od jakiegoś czasu na rowerku trekingowym, głownie po szosach,... minotauro Gdański Festiwal Rowerowy (30) Zapraszamy wszystkich 4 czerwca na Gdański Festiwal Rowerowy (aka doroczny... grisza Schemat klamkomanetki (3) Witam Potrzebuję schemat klamkomanetki shimano ultegra typ st-6510, miałem... uwe87 liczniki MacTronic (5) widzial moze ktos w trojmiejskich sklepach akcesoria tej firmy chodzi... Kris JAGWIRE (12) JAGWIRE - czy ktos sluszal o tej firmie produkuje zamienniki klockow i... Tartufo jaki cross za 1000-1500zł (13) Chcę kupić rower typu cross. Maxymalnie za 1500,00. Mam na oku Authora... Sylwestra Czwartek objazd trasy maratonu !!!! (11) Zapraszam wszystkich chetnych na objazd trasy maratonu w czwartek, spotykamy... Sławek KaszebeRunda (7) Gratulacje dla Wielkiego Leszka :-) Łopatka Sprzedam rower 24" (1) Hej sprzedam rower 24" rama meska stalowa koloru bordowego, bagaznik i... shreku3 Kross hexagon V6 (4) Witam, zastanawiam się nad zakupem Krossa hexagon V6. Chciałem się dowiedzieć... danielo szosówki bh (18) Witam wszystkich!! mam w planie kupic sobie szosowke do ok 2000zl i... fkonrad