Uszkodzone ogniwo (5) Ostatnimi czasy przytrafił mi się niecodzienny problem - sworzeń został... prasiu bejsbole a rower ;) (22) http://www.newgrounds.com/portal/view/314867 (klikac paly game) moj rekord... rB jak czyscic rower? (7) mam rower od niedawna, ale chcialbym zeby byl sprawny troche dluzej. chodzi... siara
bluzy, koszulki, rekawiczki, gogle, plecaki itd... FOX'a Super Ceny !!! (6) w piatek bede skladał zamowienie w ponizszym sklepie gdzie sa dosc dobre... DawidGdynia rolki tylnej przerzutki (8) jakis pomysl na szybka konserwacje tego elementu napędu? jak Wy radzicie... guma Fotki z AWFiS (14) Widziałem na trasie robiło 2 czy nawet może 3 ludzi zdjęcia i prosiłbym o... Tobiasz Skrzywiona obręcz (10) Dzisiaj wjechałem w paskudną dziurę. Złapałem dwa kapcie i na dodatek tylna... Marko konia z rzędem :-) (1) Przysłowiowego "konia z rzędem" temu kto wskaże adresy pisanej relacji z I... Łopatka Regulamin a wyniki „Bażatarnia XC” (30) Chodzi mi o wyścig Elity wyciąg z regulaminu poniżej W wyścigach... Robi SZTYCA (30) Witam, mam jedno pytanie i moze rozwiejecie moja ciekawosc. Czy jest cos... Karlos Sunn (2) Witam, szukajac informacji o rowerach Sunn (mysle o kupnie fulla) trafilem na... Carlos łańcuchy KMC (1) witam, poszukuje wiarygodnych opinii na temat łancuchow KMC guma ktory rower jest lepszy? (10) czesc! mam do wydania na rower 700zl no i mam pytanko ktory jest lepszy: -... siara Masa Krytyczna ? (27) witam przypomnialo mi sie ze kiedys organizowana byla Masa Krytyczna w... Grzesiek Spawanie (10) Witam Czy wiecie może gdzie można przyspawać hak ( stalówka) ? Tacoo SOBOTA - trasa maratonu (17) chetnym proponuje objazd trasy - dwa lapsy. spotkajmy sie o 11.00 - 11.15 na... Krzyżak BaltiCCycle 2006 - Wyprawa Rowerowa Dookoła Bałtyku (1) BaltiCCycle 2006 ZAPRASZAMY NA WIELKĄ WYPRAWE ROWEROWĄ DOOKOŁA BAŁTYKU start:... balticcycle Osowa (1) Czy wybiera się ktoś w sobotę z ronda przy Obwodnicy w Chyloni do Osowej w... Marko BaltiCCycle 2006 - Wyprawa Rowerowa Dookoła Bałtyku (1) BaltiCCycle 2006 ZAPRASZAMY NA WIELKĄ WYPRAWE ROWEROWĄ DOOKOŁA BAŁTYKU start:... balticcycle trening na trasie maratonu (7) szukam chetnych zawodnikow na trening na trasie maratonu w gdansku /lasy... kd