numeracja koszulek rowerowych (3) wie ktoś może jak się ma rozmiar koszulki :5 do oznaczeń literowych typu... Kris Wyscig na AWF (23) witam wszystkich czy slyszeliscie cos o wyscigu na AWF ktory podobno ma sie... Misiek:) pijani rowerzyści (24) Link do artykułu o pijanych rowerzystach w 3mieście, gdyby ktoś jeszcze nie... cholerny
W niedzielę 21 maja rusza BAŻANTARNIA XC 2006 ! (5) Wszystkich Twardych Bikerów oraz Sympatyczne Bikerki serdecznie zapraszamy na... Neksus sprzedarz roweru (6) Zamierzam sprzedać rower (Unibike Mission). Gdzie najlepiej umieścić... mudia Opony Tioga - co o nich sądzicie?? (6) Mam możliwośc kupienia slików Tioga. Wypowiedzcie się czy warto czy... Zdon Pilnie poszukuję kontaktu do Michała Felona !! (2) Proszę o pomoc wszyskich wiedzących o kogo chodzi !!! SMS'a na numer... Bolek ::SK:: rowery holenderskie (7) witam własnie szukam sobie roweru typ holender wiecie moze gdzie w 3city... djDred Szukam bywalców trasy: Pasłęk (sorki) - Mikolajki (8) Witam (powtarzam, gdyż wcześniej źle zapisałem nazwę Pasłęka), jak w tytule... kubapiter Jakie kolory szkieł są napotrzebniejsze ? (11) Mam nowe okulary ale tylko z b.ciemnymi szkłami , czarne metalizowane - 88%... lobo pewnie się na tym znacie (23) Czy moge kupić tanio rower (około 300 zł) i liczyć na to ze pojeżdże nim parę... gwisia wspólne wypady za miasto (3) Jestem 24 letnim rowerzystą maniakiem-amatorem. Aktualnie jezdze na trekingu... minotauro Rower nie z tej Ziemi!!!!! (11) Lata w powietrzu, mozna śmiało gonić autobusy.... Marko pseudo rowerowe scieżki!! (48) ścieżki rowerowe w trójmiescie to tylko marzenia,wiekszośc to pasek mazniety... kross serwis na ulicy studzienki (2) czy ktoś zna nr telefonu do serwisu na ulicy studzienki? matrix [tech] przerzuta (8) jaki największy tryb kasety pomiesci szosowa 105? Korba ztandardowa mtb... rB stąd do Rygi rowerem (1) Cześć! Czy znacie jakiś dobry adres internetowy pod którym można przeczytać... Hanka A jak juz przekroczymy LT? (7) ... stezenie kwasu mlekowego znacznie sie zwiekszylo w moich miesniach:) I co... wiktoria 14 Maj - Rajd na Hel (3) 14 Maj - Rajd na HeL 14 Maja ( Niedziela)... Tacoo Szukam bywalców trasy: Pasłęka - Mikolajki (1) Witam, jak w tytule czeka mnie wyprawa z Gd do Mikołajek, pierwszy etap Gd -... kubapiter