piasta tył (20) siema wszyskim !! Mam mały problem w doboże piasty na tylnie koło. Dobrze... dex13 Elblaski Rajd "Pierzchały 2006" (6) Być może wsród forumowiczów z Trójmiasta znajdą się "Wielcy Chętni" na... Łopatka WIELKI ZEB (33) WIELKI ZEBIE ... pamiętam Łopatka
SK i SBT Ruszają na podbój Wieżycy (24) Sopot Killersi i Speed Bike Team Ruszają na podbój Wieżycy 3 Maja... Tacoo rekordzista (4) Sześć promili alkoholu miał w wydychanym powietrzu 36-letni mężczyzna, który... Karlos potrzebny klucz do montarzu korby FC-580 (9) ktoś posiada taki klucz?? wiesław fork (kupie) (10) ma ktoś z Was jakieś stare judy xc (2000) albo jakiegoś starego z5 air do... rB Jazda bez oswietlenia (1) Osobę, której post o wyżej powtórzonym tytule zupełnie niechcacy skasowałem... grisza WIELKI ZEB - pogrzeb (4) Witajcie! (przepraszam za nowy wątek - mysle ze bedzie lepiej widoczny).... wiesia Pytania o konserwacje roweru i prawo (7) Witam. Bardziej się znam na eksplorowaniu roweru niż dbałości o niego i... AniaK Jaśkowa dla rowerów ! (7) Jakiś czas temu pisałem, że zostałem ukarany mandatem za jazdę rowerem po... Roman rower na komunie? (5) Mam małe pytanko- mam zamiar kupic rower na komunie dla dziewczynki dosyc... edytaj30 zdjecia z wejherowa (3) czesc czy ma ktos zdjecia z maratonu w wejherowie i czy zna ktos namiary na... tr przepisy w lesie? (9) Jak to jest z przepisami jesli jezdze po sciezkach lesnych? Musze miec takze... mariusz1 Rower (7) Witam wszystkich! Ja mam pytanie odnosnie roweru! Okolo 1200 zl na jaki... Marcinek Kierowcy gdyńskich trolejbusów (12) Dzisiaj dwa razy trajtkarze zajechali mi drogę podczas wyprzedzania. Nie wiem... Marko Bażantarnia XC - edycja ZEROWA (4) Gorąco zapraszamy wszystkich Bikerów wraz z rodzinami - także i tych spoza... Neksus 2 W 1 (9) Tak jak w teacie mam dwa pytania: -Czy gdy chce zmienic samą obręcz to można... Tartuffo nowa stronka (2) http://www.rowerswiat.friko.pl - nowa stronka o rowerach, całkiem... rowerzysta Fotki z Bike Tour Gdynia Chylonia (4) Hej :) Dla wszystkich chętnych są już fotki z dzisiejszych zawodów:... apsend