jaki rower dla kobiety (7) czesc, bardzo prosze wszystkich o rade. otoz chce kupic rower za ok. 1500 zl.... BoogieN plecak z bukłakiem (24) Ostatnio dochodzę do wniosku, że pojedynczy bidon troche mnie ogranicza,... Flash Na rowerze do Osowy (6) Proszę o udzielenie informacji jak dojechać na rowerze z Sopotu spod... Agnes
Marzenie do spełnienia (1) uparłam się niczem osioł na jazdę rowerem-jestem w wieku ?20-skonczone!Czy... maria napinacz (3) Czy napinacz mozna zalozyc z przodu mając tylko jeden blat? Wie ktos moze czy... Karlos www.grudziadzkolarz.forumer.pl (3) sienma wszystkim na wstepie szczere gorace pozdrowienia na bikerow nei tylko... wision_alks Maraton szosowy (5) Wybieram się na maraton w Gorzowie 02.06 ( jeśli , odpukać , nic nie nawali )... lobo GF Tassajara 05 (3) Witam! Czy warto kupic ten rower?? Kosztowal 3200 a teraz 2000zl! Co to za... Martin XXIII MPSzW w Kolarstwie Górskim (6) Cześć, 26-28 V 2006 w Przesiece odbędą się międzyuczelniane zawody w... Wojciech S. ::SK:: Las (3) siem, czy ktoś z Was wie kto jest odpowiedzialny za porządek i bezpeiczeństwo... rB Tani serwis (8) WItam wsyztkich tutaj zgromadzonych mam powazna sprawe mianowicie iz z kola... ziooom=) Czesc gdzie kupic jakąś fajną kozę? (12) czesc gdzie mozna kupic jakis fajny tani rower typu koza????pozdrawiam flapjack Osowa - Złota Karczma (11) Witam Czy ktoś z Was zna jakiś sensowny dojazd z Osowej do Złotej Karczmy?... Bajeczka Gran Prix Gdynia Orłowo (2) http://www.gosir.gdynia.pl/_podstrony/sport_glowny/2006_04_29_grand_prix_mtb_... Tartufo Zawody w Rowerowej Jeździe na Orientację, 20 - 21 maja Gdańsk-Oliwa (1) Witam Już dziś zapraszam na zawody w Rowerowej Jeździe na Orientację, które... Karol Kalsztein wejherowo maraton (2) czy ma ktos cokolwiek o maratonie w wejherowie 30.04. ?? ten wyscig przeszedl... tr część siodełka Bontrager Select ATB (4) Witam! Czy może komuś np. podarło się siodełko Bontrager Select ATB, tak że... Lu Amortyzator (4) Czy wedlug was jest to dobry amortyzator do nie wielkich skoków i... Timon Hamulec tarczowy BlackBox (kupię) (1) Witajcie! Jeśli ktoś ma, to chętnie odkupię sam hamulec, bez tarczy BlackBox,... Frans (GRT) Niedziela - 7 Maj (9) Witam W najbliższą niedziele wybieram sie do Władysławowa.Jeśli ktoś jest... Tacoo