licznik (10) co myslicie o tym liczniku... don wolne miejsce do karpacza (1) mam wolne miejsce w samochodzie na maraton gdansk karpacz gdansk wyjazd w... tr Zawiadomienie o Ślubie!!! (29) Hej!!! Przychodzi taki czas że biker staje przed wyborem ścieżki, której... wiesia
citadel by abus vs magnum vs kryptolok? który?? (5) Witam, Wiem, że było tysiące razy, ale o zapięciach Citadel nie napisano... k/precel Rowerem po Kaszubach - weekend 6-7 maja (1) Witajcie, Majówka nas pogodą nie rozpieszcza.. Za to w nadchodzący weekend ma... Ewcyna Nadleśnictwo (10) Witam http://www.stihl.pl/frames.php?section=news&id=2 :) :) Miłego... Tacoo dupna pogoda i wszyscy siedza na necie... (9) odnioslem takie wrazenie... jesli to prawda, palec do budki :-) wza [OT] Lech Janerka "Rower" (6) Kłaniam, Jako że jestem w kraju nie za długo, wpadło mi to w ucho dopiero... Ivan ogłoszenie (kupie rame) (25) szukam stalowej ramki (cro-mo) w rozmiarze 16-17 cali. Ramka ma byc stara i... rB Jaki rower (2000-2500zl) ?? (28) No wlasnie poniewaz ostatni mi zaje.. ukradli, a tu nowy sezon sie rozpoczal,... eXe dresiarze w Trójmiejskim Parku (32) W święta zrobiłem sobie samotny wypad do Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego.... pingwin Jaki amor - już wałkowane ale ... (11) Jeżdże tak sobie bez szaleństw, Harpagan jakies RJnO czy tego typu imprezy... Jankes Zdjęcia z zawodów w Chodzieży (2) Zapraszam na foto relacje z zawodów Skoda Auto Grand Prix MTB w Chodzieży... RV Biegowy i Rowerowy Leśny Maraton Wejherowski (4) Witam! Ktoś się wybiera? Ktoś może był na poprzedniej edycji istnieje jakaś... MCT 29 Kwiecień -Sobota (1) Witam Robię sobie taki mały przejazd z Gdańska do Wejherowa w tą sobotę.... Tacoo SKM (16) czy ktos sie orientuje od kiedy mozna wozic rowery za friko? No i czy w tym... Karlos gratulacje dla bikerow z 3miasta (4) Gratulacje dla bikerow z trojmiasta za osiagniete wysokie lokaty na... bikero Bike Tour Gdynia Chylonia (7) Czy nie wiecie moze czy tegoroczna edycja BT w Cylonii jest w tym samym... Tartuffo HARPAGAN 31 -fotki (10) Witajcie! Jeśli byliście na 31 edycji Harpagana i macie jakieś fotki, którymi... Frans (GRT) ulamana śruba (7) chcialem odkrecic srube ktora trzyma mostek od gory no i ... ulamała sie... wu tang