mało ludzi jezdzi na rowerach (20) mało ludzi jezdzi na rowerach......bo zimno? bo się nie chce?..bo?... martuska Koła GIPIEMME model T-Quattro 24L ?? (1) Mam pytanie czy takie koła nadają sie do rowreu trekkingowego tudzież... wredny Gdzie w trojmiescie i w okolicach mozna sobie posmigac po jakis fajnych gorkach? (3) Podajcie jakies fajne miejsce gdzie mozna sobie przyjemnie pojezdzic :) lolek
Shimano 2007 (1) Nie wiem czy temat juz byl czy nie, ale jakby kogos interesowaly nowosci... Nacz - HCFR Family Cup - raczej nie w tym roku (2) Tych, ktorzy liczyli ze w tegorocznym grafiku pojawi sie rowerowy Family Cup,... Pabluss Gdzie w Gdańsku kupie Kross Raven Meadow Men (3) Nie zależy mi na adresach dystrybutorów, bo te mam, chciałbym sie dowiedzieć... mark Unibike, Giant, Kelly's, Author, Wheeler, ktory z nich najlepszy ?? (9) Chodzi mi oczywiscie o rowery gorskie do 1300zl :) asad swieta (2) Wszystkiego najlepszego z okazji swiat no i mokrego dyngusa :> Ale to 2 to... Fido Alley Cat i inne takie tam - 9 kwietnia (17) Wiosna, choć późno w tym roku, ale dotarła i do nas. Czas więc na pierwszą... grisza Wózek (9) Mam pytanie, jaka jest różnica w działaniu przerzutki tylnej z krótkim bądź... Szymon10 wymiana łańcucha (20) Jest sens wymieniać sam łańcuch po 10.000 km, czy już nic to nie da i... Piwosz Zyczenia Wielkanocne (2) Witam serdecznie Z okazji zblizajacych sie świat Wielkanocnych skladamy... Tacoo diadora aspida (4) czy ktoś zna w gdańsku sklep, w którym można przymierzyć te buty? tekosz Wypadki Rowerowe (5) http://www.briansherrill.com/images/bikecrash.jpg... Tacoo szukam używanego roweru do kupienia (7) Poszukuje roweru nie na gr oponach...:):) Pijoch zaplatanie koła (6) Ile kosztuje sama robocizna (obrecz,piaste i szprychy sam przyniose)... Rafi przyczepka dla dzieci (2) Witam, Mam zamiar kupić przyczepkę rowerową dla dziecka, wydaje mi sie to... kkski mostek (4) Czy mostek szosowy rozni sie czyms od tego ktory jest przeznaczony ,,raczej,,... Wow mechaniczne tarcze (24) Witam W tym tygodniu, po roku użytkowania pękła mi z powodu przetarcia... qrt Bike Tour Gdansk I (20) Podejrzewam ze czesc osob moze byc zainteresowana fotkami z dzisiejszych... Pabluss_DWR