czy AUTHOR prime to dobry rower (14) czy AUTHOR prime to dobry rower??? prosze o opinie...bo się nie znam..i... martuska gdzie mozna kupic dobry rower w trojmiescie? (13) Chodzi mi o rower gorski ze wzmocniona rama, i kolami, porzadnymi hamulcami,... konradino Proszę o pomoc w lokalizacji zawodów mtb Biketour (4) Czy ktoś może bliżej określić gdzie znajduje się ulica Czyżewskiego i Bobrowa... speedman
Rowery a moderowanie (44) Przed momentem zostałem zmuszony po raz pierwszy do skasowania wątku, bo... TJ Gęsiego :P (17) Serdecznie pozdrawiam ekipe spotkaną na ścieżce rowerowej z Sopotu do... Sirbyczek Morena i rowerzyści (15) Witam Nie wiem, może ten wątek już był poruszany. Ostatnio powstaje w... Roman LIRO Unreal Challenge - zapraszam na relację LIVE! (5) W tej chwili zawodnicy są w trasie, ich poczynania można obserwować w... diablo Nowy Rower :> (9) witam , dzisiaj w sklepie Buga Sport zakupiłem rower Unibike , rower fajny... boczusio MK (9) Zna ktos dade masy w Gdańsku topol XTR 2007 (9) nowa grupa xtr 07 : http://light-bike.com/forum/download.php?id=1765 wiecej... mtb wypadek (2) Moja siostra widziała podobno wypadek na wlasysława IV z udziałem rowerzysty... wu tang Zgrabna żmija na szosie (12) Dla zainteresowanych poważnym treningiem na szosie, dysponujących funduszem... Yary Squary Shimano 181B (9) Siemka czy ktos mial stycznosc z tymi butmi?? Czy sa dobre wygodne trwale ??... Fido pulsometr i palenie (5) Tak jak w temacie mam dwa pytania: Czy pulsometr rzeczywiście jest tak... Wow adaptery do tarczówek (14) jako, że razem z wiosną obudziło się moje inżynierskie alterego to mam... grisza Kask Cratoni Ceron (3) Czy ktoś z Was miał lub ma okazję oglądać/przymierzać kask Cratoni Ceron lub... Yary Squary Kask (9) Co trzeba brać pod uwagę kupując kask? dejzi Hamulce o zasięgu 57 mm (1) Czy ma ktoś na zbyciu lub do czasowego wypożyczenia jakieś tanie hamulce... lobo Szybki zjazd i zlamany widelec...[filmik] (9) Taki sobie "szybki" zjazd z gorki;-)))... Michu. Może widelczyk?? [ogłoszenie] (12) czy ktoś chce kupić sobie widelczyk na nowy sezon? Sprzedam bombera... rB