continental traffic (1) co sądzicoe o oponach continental traffic w rozmiarze 26X1,95 opony mam... jacek 89 Nowe zdjęcia z MTB Gdańsk (14) Na stronie klubowej GEBO Racing Team Gdynia (www.fotosurf.pl) znajduje sie... RV panaracer mach sk/ss eco (7) co sądzicie o oponach panaracer mach sk/ss eco i czym się różnią między... michał 9922
ESR 2000 (3) Ponieważ jestem poważnie zarażony muszę się pochwalić, że Elbląska Strona... Łopatka Wycinka w TPK (8) Czy zauważyliście, jeżdżąc po Bytowskiej przez Trójmiejski Park Krajobrazowy... kota2 Wołodyjowski... (4) Przypomniał mi się jeden "cytat" z Sienkiewicza: "Wołodyjowski napotykał... Yary Squary Jak dotrzeć? (6) Na którym przystanku kolejki SKM trzeba wysiąść, żeby mieć jak najbliżej do... Jaa Fots z imprezy (1) Na stronę LUCa (http://liro.pl/LUC/) wrzuciłem sporo zdjęć z niedawnej edycji 4 diablo Sklepy internetowe (2) Podajcie jakieś adresy dobrych i sprawdzonych rowerowych sklepów internetowych. ?? Fotki BT Gdansk #1 (4) Zapraszam do obejrzenia prawie 200 fotek z dzisiejszych wyścigów w TPK:... apsend Sobotni Lightowy wypad (1) Witam Jeśli ktoś ma ochotę to o godzinie 9:00 jadę z Gdańska do Wejherowa... Tacoo KLUCZ do tarczy (6) Ma ktos z Was moze klucz do śrub od tarczy? Chodzi mi o klucz ktory nazywa... Karlos Adapter (8) czy ktoś w Was posiada lub wie gdzie kupić adapter do tarczówki IS2000 - >... rB gdzie sa dobre sklepy z rowerami >? (4) dobre sklepy z rowerami ?? konradino Rock Shock najlepiej do Harfy ? (11) Witam Amortyzatory Rock Shock najlepiej odsyłać do serwisu Harfy (Wrocław)... OBCY Przedni amortyzator - zakup (11) Mam rower Giant'a i chciałem do niego dokupic jakis fajny niedrogi... Olek79 Idioci na crosach (10) Przejechałem sie pierwszy raz w tym roku moją ulubioną trasą z Wrzeszcza do... wsciekly chamulce tarczowe (4) witam..... mam zamiar w najbliższym czasie sprawic sobie tarczówki na... Valhior badania lekarsie (4) W regulaminie wyścigu MTB w najbliższą sobotę jest napisane, że wymagane są... MCT Wiosna na rowerze (6) witam , mam taki pomysł abysmy my uzytkownicy tego forum spotkali sie... boczusio