Sorki za te klify!! (3) Super wyjazd !! Dziękuje organiztorom i ekipie co się wybrała, Można było... kosteknavy Zdjęcia z wypadu Reda-Gdańsk (4) Witam wszystkich zainteresowanych. Dorzuciłem (może lepiej użyć słowa... ciecier 203 mm (12) Mam do Was pytanie. Mam tarcze avida 203 mm, widelec Manitou Sherman Flick+... Karlos
Dwa rowerki || Ktory polecacie? :) (5) Witam ponownie :) Wiec mamy do wyboru: 1. Author SOLUTION sx... Błajo hia hia (8) a ja tez lubić bardzo na rowerku pomykać...ale nie tak jak większośc z was... martuska SKRADZIONO rower :( (28) Miedzy wieczorem 26stego a popoludniem 28smego lutego br skradziono mi rower... kello KRZYWE KOŁO (2) Zapraszam do odwiedzenia świeżo powstałej stronki szurniętej, rowerowej,... KAZUMI Noga Magazyn Rowerowy (23) Pewnie większość z Was już widziła okładkę najnowszego numeru Magazynu... Robi miejski sprint (39) Wiosna idzie. Powoli bo powoli, ale idzie, siłą rzeczy czy też raczej siłą... cholerny Rowerowe otwarcie sezonu ;) ... czyli fotki ze Stegny. (6) Porcję fotek ze wspolnej wycieczki Neksusow z GRT tudziez bonusowych kadrow... apsend nowy łańcuch (3) mam takowe problem... zakupiłem nowy łańcuch i chcę go założyć.. wyciągam z... hrabia serwis amorkow RST (11) WItam, Szukam serwisu godnego zaufania gdzie chcą i potrafią przygotowac do... d@wid jak naciągnąć łancuch tak żeby nie spadał?? (7) co zrobic kiedy spada łańcuch?chodzi o rowerowy łańcuszek hehehehehe......tzn... martuska miernik kadencji? (8) Czesc, Chcialem zapytac fachowcow czy warto zamontowac sobie miernik... mariusz1 buty 661 Expert (15) witam miał ktoś do czynienia z butami spd 661 Expert?przymierzam się do ich... Grzesiek koliba (1) slyszałem ja że w sobotę koło południa w sopockiej kolibie bedzie pare... rB Ktoś chce rower miejski? (4) "Przychodzi taki moment w etapie cyklozy (opisywanej jako nieuleczalna... TJ podkoszulek na lato (5) zamierzam kupic podkoszulek na lato, jednak nie wiem, który bedzie... tekosz terminarz (4) może ktoś zrobić kalendarz wszystkich imprez rowerowych z podziałem na... wiesław Dziękujemy za zniszczenie naszego forum ;-( (12) To że nie Wszyscy nas lubią, to że nasza działalność innym nie pasuje, to już... Frans (Grupa Rowerowa Trójmiasto