pozdrowienia (1) Pozdrowienia dla 2 bikerów w koszulkach Intel'a, którzy minęli mnie dzisiaj w... Mudia Skelpy... (4) witam poszukuje jakichs porzadnych sklepów rowerowych w gdańsku znam pare ,... boczusio 24 godziny na rowerze (8) kto się wybiera na Unreal Challenge (Nierealne Wyzwanie) z... wiesław
Rower, narty i wahadło odwrócone... (4) Fotek parę o tym jak elbląscy Killersi przygotowują się do sezonu ;) ...po... apsend www.szprycha.pl - i co dalej? (2) Witam, otóż jakiś czas temu znajomy stworzył taki oto serwis, który obecnie... Flash Ciuchy na rower w zimie (8) Witam, W co się ubrać na rower zimą, żeby się nie przeziębić? Nie mogę jakoś... Przemo(c) Rozbierać amortyzator? (5) Czołem, mam amortyzator RST Capa coś tam. Ma regulowaną twardość (pokrętła na... Przemo(c) (sprzedam) pulsometr POLAR (10) czy ktos chce kupić pulsometr POLAR CS 200? to nowy model Polara... rB sklepy z olejem do amortyzatowów (2) Witam mam pytanie: Czy znacie może adresy sklepów w Gdańsku gdzie można... captain trenażer (23) interesuje mnie jak sie ma trening w 4 ścianach do prawdziwej jazdy po... rB Które siodełko? (1) http://allegro.pl/item90889267_siodlo_bontrager_atb_okazja_tylko_49zl_.html... dime Buty MTB 2006 (5) Witajcie Miłośnicy Dwóch Pedałów! Co sądzicie o butach MTB Shimano? Noszę... Jary Squary Rockrider 8.1 (2006) Reaktywacja (1) Aga_S napisał(a): > hej! > no ja w trojmiescie nie natknelam sie niestety... Yary Squary Potrzebuje zużytą piaste tylnia (alivio, deore) (4) Witam Potrzebuje zużytą piaste tynia Shimano (deore, alivio). Może mieć... qrt SPD (7) Przymierzam sie do zakupu pedalow i butow SPD. Niestety nie za bardzo sie w... Poli Pulsometr (5) Chce sie zapytać o pulsometr, przymierzam się do kupna ale nie bardzo wiem... Sirbyczek Trasa rowerowa nad jezioro? (7) Mam pytanie : Czy ktoś może polecić miejsce gdzie można było by się wybrać... Kinga# SPD obustronne czy jednostronne? (11) Przymierzam sie do kupna pedałów SPD, ale zastanawiam się czy lepiej kupić... pingwin pilnie potrzebny rachunek (1) W ostatnim czasie skaradziono mi z piwnicy dwa rowery(osiedle zamkniete z... okradziony rozmiar mostka (9) Mam pytanie....... Mam rower górski giant terrago i chce zmienic mostek tylko... slobodan