[Sprzedam] Nowe sakwy HiMountain Alfa (2) Witam! Mam do sprzedania nowe sakwy, o takie ->... Diamond BBB (5) witam: stoje przed wyborem okularów BBB, które z podanych modeli możecie... gienek prosba o opinie (25) mam gorącą prośbę, niech ktos obiektywnie wypowie sie na temat szosówek bh,... fkonrad
Rozwalona klamkomanetka? (4) Mam taki problem z klamkomanetka do szosy Ultegra 600, lewa do przedniej... Scarface Wyjazd na maraton Gryfa Pomorskiego (9) Witam wszystkich!! Wybieramy się na maraton Gryfa Pomorskiego... Bolek ::SK:: ODPOWIEDZ NA TEMAT CYCLO SPORT (5) Jako przedstawiciel firmy Cyclo Sport chciałem przekazać informację, że do... CYCLO SPORT kolor szprych (7) mam taki maly problem ,bo zuzyla mi sie obrecz i chce ja wymienic tylko nie... Zatarty Malowanie ramy (1) Może mi ktoś polecić jakąs dobrą, sprawdzoną lakiernię? Najlepiej w Gdańsku,... oszust Marco P. i złodzieje rowerów (4) Oglądał wczoraj ktoś ten film na tvp2? Film o tym, jak bikerowy ukradli... cholerny Poszukuje transportu na maraton w Wałbrzychu (2) Hej Poszukuje kogos kto jedzie na maraton do Walbrzycha i posiada 1 moze 2... Tobiasz Fotki: Gdański Festiwal Rowerowy oraz Gdańskie Kryterium Uliczne (11) Kolejna, świeża jeszcze całkiem dostawa fotek, tym razem z Festiwalu... apsend większa zębatka na przodzie! (10) Witam. Szukam pomocy - chciałbym wstawić większą zębatkę na przód teraz ma 48... jjaro malowanie proszkowe ram (2) witam .moze ktos z was wie gdzie mozna oddac ramke rowerowa i pomalowac ja... darecki671 znaleziono torbę rowerową (4) Znaleziono torbę rowerową na Al. Zwycięstwa w Gdyni Orłowie tuż przed ul.... anika BikeMaraton - zdjęcia (16) Pierwsze zdjęcia do obejrzenia na naszej stronce: www.sopotkillers.pl Seba.C Szybkozamykacze (3) Mógłby ktoś przybliżyc jakieś swoje opinie/doświadczenia na temat zacisków... Widelec Relacja z niedzielnego ALLEYCAT'a (1) piękną relkę wysmazył Adam Piotrowski Zapraszam >>>>>>>... TJ Dziennik Bałtycki relacja z festiwalu ? (5) Witam Czy ktoś dostał w poniedziałek Dziennik Bałtycki i była tam może... OBCY skradziono rower Accent (31) Dzis okolo godziny 15 skradziono na Politechnice Gdańskiej rower rama Accent... bezrowerowiec Wolne miejsca na Gorce-Boguszów (1) dla roweroosób, odjazd z Lęborka w piątek przed południem, powrót do 3m w... diablo