Zawiadomienie - Ślub (8) Miło nam zawiadomić, że dnia 2 września 2006 roku o godzinie 16.00 uroczystą... Gosia i Michał Okulary na rower (9) Witam!! Gdzie w Trojmiescie w sklepie rowerowym jest duzy wybór okularów?... dracozao opony szosowe (12) Jakie według Was są najlepsze opony szosowe ( pod względem trwałości ,... argonaut
wigry 3 (9) witam - kolega prosił o zamieszczenia takiego info: "poszukuje ram od... grisza trenażer (6) Witam Powoli ale już jedak nadchodzi zima w związku z tym chcialbym sobie... kannabis rowerowo (7) Czy jakos tak nazywa sie nowy ( całkiem ciekawy) program na TVP3 , ciesze sie... T.I. Pasłęk - Elbląg (2) Pasłęk - Elbląg. Wybieramy się w sobotę. Jeśli ktoś z Was jechał rowerami tą... szabun objazd trasy GPX MTB Gdynia Witomino (28) GEBO Racing Team Gdynia zaprasza wszystkich chętnych na wspólny objazd trasy... RV zagadka - najlżejsze buty szosowe (22) Jak się nazywają, ile ważą i ile kosztują najlżejsze szosowe buty kolarskie... Yary Już za tydzień 3 edycja BXC (27) Kak zwykle o tej porze przyjdzie sie Wam zmierzyć z Górą Chrobrego. Jeśli... Bażantarnia XC wejherowo-mechowo-jastrzębia góra (3) czy ktoś wie czy szlak mechowo jastrzebia (mam na mapie czerwony, ale nie... grisza klub vs stowarzyszenie (17) Ostatnio wszedlem sobie na strone gebo racing team i zobaczylem ilu juz ma... wonna wypadek? (4) dziś widziałem wypadek - samochód potrącił rowerzyste... wiadaomo wam coś o... mmm rowerek??? do 1500 (5) dobry chce zakupić rowerek górski do 1500zl male hoopki pare razy w miesiącu... łoweł Cennik SC (1) Czy ma ktos z was moze aktualny cenniek Santacruza? Pisalem do Chileckiego od... karlos Wybór karbonowego widelca (6) Witam, Czym kierować się przy wyborze karbonowego widelca do szosy ? O ile... Balesss trzeba też rowerzystów opieprzac!@ (17) ostatnio juz tak widziałem kilka razy ja se jade sciezką do gdańska pomykam... klaki Wyrok za jazdę rowerem po chodniku (17) Niedawno otrzymałem pocztą Wyrok w imieniu Rzeczypospolitej Polskiej za to,... Roman dobre tanie koła na szose (18) nie wiem jakie kupic kola na szose musza byc tanie dobre i lekkie co... .michał Masa (4) Witam!! Wydaje mi sie, ze wielu kierowców i pieszych przez wakacje... dracozao