Mały Wóz i Duży Wóz (23) Nie, nie będzie o gwiazdach. Pytanie brzmi: Czy średni wózek z nominalną... Yary cross pomoc (2) co sądzicie o: 1. http://www.velo.com.pl/rowery2006/wyprzedaz2006/19.htm... rugbyman opony na wyprawe z sakwami (6) Planuję założyć do górala opony, które pozwolą mi poczuć smak szosy. Jakie... pablo
rower dla dziecka (7) Witam. Pisze do Was, bo jestescie fachowcami w tematyce rowerowej , a ja... bp problem z napędem :-[ (17) Problem wygląda następująco - jak jadę, napęd trzeszczy...a im bardziej cisnę... Guśka Która godzina - jaka sprężyna? (10) Który z wymienionych przerzutków tylnich ma normalną sprężynę, tzn. taką co... Yary obliczanie nachylenia (4) Witam Czy moze ktoś z Was wie jak sie oblicza nachylenie w procentach???... lionheart33 Ti-dżeJ, weź się za ten spam! (3) Hej, chłopie, nie zasypiaj spamu w popiele! :D Yary Fotki z Myślęcinka 24.09.2006 (5) WITAM Jak w temacie!!! Wszyscy prosimy o Fotki. Pozdrawiam Tobi Uważajcie na tego kierowcę Fiata Palio ! (1) http://www.autokrata.pl/ogien/296/palio_i_rowerzysta/ arencjusz Co to za masakra na forum? (3) Kto umieszcza cały ten syf? jakies dziwne reklamy itp karlos jaki kask? (3) Doradźcie mi jaki kupić kask szosowy do 350,- Co polecacie???? lionheart33 muzyka a jazda (8) stosujecie czasem muzyke przed jazda jako forme dopingu? ja dzisiaj dla... wza poszukuje ludzi do jazdy (2) poszukuje ludzi do wspólnego jezdzenia z okolic koscierzyny, tczewa,... piepior SZUKAM LUDZI DO WSPÓLNEJ JAZDY (2) SZUKAM LUDZI DO WSPÓLNEJ JAZDY NAJCHETNIEJ Z OKOLIC UJESCISA DOMINIK czarna czeska rowera (47) Jeśli ktoś nosi się z zamiarem zakupu ramy szosowej alu/carbon z dobrym... Yary Amortyzator tylny (3) Witam chcialbym sie zapytac czy do ram z tylnymi amortyzatorami pasuja... Ladi Kościerzyna - Osie (10) Na pewno ktoś z was po Kaszubach jezdzi ale chodzi mi o rejon Borów... dbig zawody w starogardzie (5) wlasnie sie dowiedzialem ze odbyly sie zawody mtb w starogardzie ....gdybym o... mongol witam (58) Witam wszystkich bardzo gorąco jestem rowerzystką z Tczewa i szukam... rowerzystka