[gdzie]mapy lasu oliwskiego (7) Cześć! Szukam map (mapy ) lasów oliwskich na której zaznaczone były by... jac szlak zielony (22) witam czy ktoś jechał już szlakiem zielonym z Wejherowa do Krokowej? Chcę... sot TREK 6500 SLR (13) Dzisiaj byłem w Warsztacie rowerowym na Łostowickiej w Gdańsku i mają tam... none
Auta na sciezkach (10) Zbieram informacje na temat miejsc na gdanskich sciezkach, gdzie szczegolnie... belt Sensor do licznika potrzebny (13) Witam nie ma moze ktoś odstąpić za 2 piwa badz butelke isostara :) sensora... qrt RM7 (6) Wiem, że większosc z Was tutaj to szosowcy i lubią zrobic sobie po 100km... Karlos Dlaczego jeździcie lewa stroną? (10) niewiem dlaczego ale podejzewam ze zadługo siedzieli jako parobki na wyspach... klaki bieg - zamiennik treningu kolarskiego (22) Amator sportu rowerowego może biegać codziennie? Jaka dawka wspomnianego... dbig Amortyzator (3) Witam mam rower full i chcialbym wymienic amortyzator tylni tylko ze u mnie... xlong bagażnik samochodowy (2) Witam, chcialbym sie Was poradzic jak bagażnik na rower jest lepszy montowany... ian dury biria vs author (10) poszukuje roweru w granicy do 1500 zl. przegladajac fora widac, ze w tych... /me 3000 km w 10 dni i transmisja GPS LIVE (14) W niedzielę o 12 startuje Maraton Rowerowy Dookola Polski. Ponad 3000 km w 10... scoot ile mają ścieżki??? (16) czesc. nie mogę znaleźć informacji ile km liczą ścieżki rowerowe w... martaa Objazd trasy BT Redłowo (23) Witam! Czy może wybiera się ktoś jutro na objazd trasy Bike Tour Redłowo?... żYwY chwalę PKP (6) Jechałem ostatnio pociagiem IC z Warszawy do Gdańska z rowerem i jestem... borsuk77 wypadek rowerowy (34) miałam w sobote wypadek rowerowy..zderzyłam się z rowerem,jadącym z przeciwka... sangwina Najbardziej rowerowa jest... (22) pytanie od TJ'a. Prywatne. Który z poniższych gadżetów Wam najbardziej... TJ łańcuch PC-58 spinka (23) Chciałbym się dowiedzieć czy w każdym rowerze można stosować łańcuch ze... dbig Tylni damper (4) mam pytanie czy mozna zalozyc tylni amortyzator na odwrot tzn mam dnm ale on... weyland Finał BXC - zdjęcia. (9) Masa zdjęć z finałowej edycji Bażantarni XC do obejrzenia na stronie... Seba.C