kurierzy (2) Czy w Trójmieście sa kurierzy rowerowi, ktos wie? akowiec RIKSZE poszukiwane (7) Witam Mam ślub 26.05.2006r i chciałbym pojechac z kościoła do knajpy rikszami... Qba102 wózek i sprężyna w prtzerzutce tylnej (4) witam, nosze sie z zamiarem wymiany napedu. oferta w sklepach i na interku... guma
ZZR (5) Witam, Poszukuję pedałów (konkretnie lewego) polskiej marki ZZR ( o ile się... cholerny Jazda po lodzie po Motławie (46) Czy ktoś jeździł po lodzie po zamarzniętej Motławie ? Mam taką ochotę aby... OBCY alternatywa :) (1) Hej :) Zapraszam do obejrzenia kilku fotek z zimowych zmagań... apsend rowery w armii (1) Taka ciekawostka.... anzelm-74 [video] - NYC bike race (6) warto zobaczyc jak sie jeździ w wielkim mieście gdzie nie ma ścieżek... rB Wieżyca w styczniu (8) Witam, razem z koleżanką planujemy w najbliższą sobote (14 stycznia) wybrać... Flash ZIP (10) Mam pytanie do Was, gdzie można kupić Zip-y do przewodów? W sklepach... Carlos Widelec 1", a stery. (18) Witam, mam widelec w szosówce 1" ze sterami gwintowanymi... Scarface Jazda zimą bardziej wyciąga siły? (16) Jazda zimą bardziej wyciąga siły? jak je regenerować... wiktoria sam (41) Znalazłem na innym forum i myślę że jest to warte przeczytania. Autorem jest... obrona roweru warto przeczytać "odswiezenie" obreczy(??) (4) Mam obrecze campagnolo,w ktorych miejsce, gdzie trze klocek bylo kiedys tak... kello Licencja (3) Dla zainteresowanych ze strony PZKOL-u. WYDAWANIE LICENCJI OGÓLNE ZASADY... Krzyżak Bażantarnia XC 2006 terminator ;) (3) Hej Na początek roku terminy tgorocznych edycji BXC: http://neksus.xt.pl Z... UKS NEKSUS [sprzedam] Avid Juicy 7 2005 (3) Witam Mam do sprzedania nowe tarczowki AVID JUICY 7 2005 (na tyl - dlugi... ness Kiedy jest dobry moment na kupno roweru? (11) Czy mogłby mi ktos doradzić kiedy jest dobry moment na zakup roweru? kiedy... Ola_84 Bagażnik rowerowy (2) Mam pytanie bo dostalem jako prezent taka torbe (sakwe) ale to jest flak tzn... WuDu wymiana rury sterowej w amortyzatorze (4) kupiłem amortyzator RST TR PRO 1 T5-7 i mam kłopot bo okazało się ze ma o 2... wredny