oddawanie moczu podczas jazdy (14) Panie i Panowie czy komuś udało się oddać mocz w trakcie jazdy rowerem ? Są... sikacz MTB lepszy magnetyczny czy z kołem zamachowym? (6) Doradźcie!!!jaki rower stacjonarny jest pepszy: magnetyczny czy z kołem... kataryna opowieści juniora (41) Na jednym z forów dyskusyjnych "sport - kolarstwo" pewien junior opowiedział... dbig
rower przełajowy (13) W jakim sklepie w trójmieście można zakupić rower przełajowy lub złożyć na... dbig Wymiana osprzętu w szosówce (10) Pytanie jak w tytule . Jakiemu serwisowi w 3miescie można powierzyć wymianę... lobo wyzwania... (21) poniewaz bzdurna dyskusja nad skarpetkami mnie rozpierdala proponuje nowy... suri Tor rowerowy w sopocie (30) W dziale "Projekty" - środkowa kolumna - zamieściłem pomysł na utworzenie... TJ Supply Nike shoes,Nike shox,Air Max93, Max 95, Max 97, Max 2005, Tn@ 5shoes.com (7) we offer series of brand new Nike shox, airmax, Jordan, Airforce one, Dunk... www.5shoes.com fun [spam - nie czytac!] (7) link z precla :) wot maszyna!... rB maintenance (35) jak często pierzecie skarpetki rowerowe w okresie zimowym? rB Zmiany w BT Gdańsk. (2) Na stronie Mosiru pojawił się kalendarz imprez na rok 2006:... Seba.C za krodki trzon (9) Witam mam takie pytanie czy da sie cos zrobic jak trzon od amortyzatora jest... judy Życzenia Noworoczne (2) Witam seredczni Życze Wszystkiego najlepszego w nowym roku!! Zdrowia ,... Tacoo se ten kurcze (2) wesołych śfiont.... Krzyżak ty rro hahaha... słabolcu na altusie haha dre'n'maciass Marzocchi MX Comp (1) Proszę o pomoc... chcę zakupić amortyzator i w wyniku mojego niezorientowania... hrabia jaki rower? (10) hej! mam wielka prosbe do was! pomozcie wybrac mi rower, bo stary mi sie... woyti Amorek (12) Witam . poszukuje miekkiego amorka na wage ok 50kg do jazdy po lasku górkach... Xantio noworoczne spotkania (2) w Elblagu od lat bikerzy spotykają się 1 stycznia o 13:00 na Górze Chrobrego... Łopatka konserwacja (10) Chcialam sie dowiedziec jak mam zakonserwowac swoj rower przez zima, bo... kenzo A może zimowy maraton ?? (2) http://bikepl.com/new/artykul.php3?num=443 xtc