Masakra - transport (7) Poszukuję transportu na Nocną Masakrę (1 osoba plus rower). Do paliwa... Mickey W nawiązaniu do poniższego tematu... (4) Chciałabym się doradzić. Czy oferowane na Allegro kurtki na rower, jak... dejzi opony zimowe (55) Gdzie można zaopatrzyć się w opony zimowe szosowe lub przełajowe do roweru... dbig
łatki (12) Czy łatki nadają się do zaklejania każdego rodzaju przebitej dętki np. która... dbig ..a może Cyklotur?? (10) Czy jest ktoś kto dokonał zakupów w sklepie Cyklotur i jak ocenia tę tranzakcje? Ellen pzodroo dla Mikołajów z Gdańskiej Kampanii Rowerowej ;) (1) Pozdroo dla Mikołajów z Gdańskiej Kampanii Rowerowej którzy stali dziś we... Mati a za oknem... (18) Śnieg pada!!! ten zeszlowikendowy byl badziewny... miejmy na dzieje ze... rB Kupie rame!!! (2) Kupie rame kellys haker oraz amortyzatoe rs pilot z blokada zna ktos jakies... Misiak co dostaliście na mikołaja? (13) a co chcieli byscie dotsać? rB co kupic ???pytanie do fachowców (5) siema mam rame meridy i nie wiem jakie kupic stery tak do 50 zł (stery... LEWY ruben-gdzie kupic? (2) gdzie w gdansku mozna kupic opony szosowe rubena training? czy ktos ma jakies... klepsz Xt czy Lx (5) jak się mają do siebie sprzęty xt do lx? Czy różnica w cenie odzwierciedla... Figo Fago kuriozalne :D (17) http://allegro.pl/show_item.php?item=71766521 cudo do nabycia :) ktoś zrobił... rB chcę kupić fajnego górala za ok. 1000zł - polećcie mi jakieś marki (24) jedyną marką jaką znam jest Kellys, proszę o podanie innych razem z jakąś... oulan o forum (9) ja mam takie pytanie: jeżeli wątek jest długi i rozbudowany i kotś doda posta... rB Amortyzatory (7) Hej, czy ktoś ma jakieś doświadczenia - amor kupowany w sklepie, ale już nie... Białek adapter (1) poszukuję adaptera do sztycy podsiodłowej, z 26,6 mm na 30,8 mm, albo kawałek... wiesław juma (23) gdzie mozna ubezpiczeycz rower od zajumana z chaty albo zrabowania na miescie? rB Wymiana tylnej piasty (21) Witam! Jestem zmuszony wymienić piastę w moim bardzo zwyczajnym rowerze, gdyż... Chester jakby rower nie miał siodełka (7) jakby rower nie miał siodełka to ................................. mateusz