piasty (2) Prosę o poradę. Czy piasty AUTORA są wytrzymałe? Czy może lepsze są DoreXt... Robert K Koła szosowe (5) Mam ramę trekingową z amorkiem. Jeżdże dużo po szosie i chciałbym wymienić... Krzychu Poziom forum i top-spamerzy (12) Czy wy tez macie wrażenie ostatnio że poziom dyskucji na tym forum jest na... bodek
Mocowanie SLR'a do sztycy. (5) Właśnie wczoraj dostałem w prezencie nowe siodełko slr. Na odwrocie pudełka... Marko Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! (7) Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Możecie się ze mną zgodzić lub nie, ale... wiesia koszmar - hardcore (2) Wczoraj z wieczora i dzisiaj z ranca jezdzilem po lesie. Hardcore pierwszej... qrt skrodzono rower!!!:( (23) Skradziono rower!!!! Jesli ktos by widział, słyszał prosze o kontakt Rower... slavek DWR skradziony rower (3) Witam wszystkich Dzisiaj z rana poszedłem do piwnicy a tam nie ma roweru... dyzio Zloty s**** X.0 (2) Niemcy to sa jednak snoby. Jakis dealer zamowil pozlacanego tylnego s****A... Nacz || www.HCFR.pl łożyska do korb xt (2) Może ktoś wie ile kosztują łożyska do korb XT ze zintegrowaną osią? Szacuneczek! anzelm-74 zima i sól na ulicach (10) witajcie ostatnio jezdzilem kilka razy w czasie gdy temperatura oscylowala w... Mati co jest lepsze?? (14) Co bardziej polecacie? chodzi mi o hamulce V-ki LXa z 2004 roku z rownoleglym... kello zimowa jazda (20) Hi :) Do tej pory na zimę odstawiałem rower ale chciałbym to zmienić. Głównym... kubapiter ćwiczenia (12) Jakie ćwiczenia może/powinien wykonywać kolarz niezależnie od tego czy jest... dbig Porada... (21) Mam problem bo mam rower giant terracan ale nie wiem jak zabrac sie za... Baniak hurtownia rowerowa (6) Witam. Chciałbym sie dowiedziec czy gdzies w trojmiescie lub okolicach jest... noname1 Bontragery (6) Bontrager Race X Lite - gdzie dostane takie cudo, widział ktoś gdzieś, bądź... Maciass Trasa rowerowa R-10 (2) Międzynarodowa trasa rowerowa R-10 biegnąca dookoła Morza... Robert 101 Lotnicza ciekawostka (5) Hej! http://tinyurl.com/ddp4m Pozdrowienia wiesia wiesia Nowy s**** ... (14) Po przeczytaniu artykułu na bikeworldzie tak sobie mysle, jak to bedzie z tym... dżozef