Allegro i E-bay.de (5) Kto kupuje , kto sprzedaje ??? CX Shimano vs Reszta Świata (20) Nie ma co kwestionowac potęgi shimano na rynku rowerowym, ale w ostatnich... CX Klasa łańcucha a jego zużywanie (34) Czesc Rowerowi maniacy. Mam pytanie dotyczące łańcuchów rowerowych. Napewno... Marko
Made in IRL (13) Na złość wątkom o kudłatych kończynach ;-) zapraszam w imieniu Sopot... wiesia piasta (2) Jaka jest standartowa szerokość (od konusa do konusa) piast szosowych pod... dbig Sprowadzanie treka z USA? (9) No właśnie czy ktoś coś takiego zrobił? :) Bo widzę, że w Polsce Treki są... Scarface kupno amora (22) Witam! Mam do Was prośbe. Planuje zmiane amortyzatora, przeznaczenie XC.... adzia problem z widelcem prosze o pomoc!!!! (3) siema mam widelec RST CAPA TL (WOLALEM WYDAC KASE NA PRZERZUTKI ) I mam taki... LEWY uchwyty do kamer i aparatów dla rowerzystów (4) właśnie... istnieje coś takiego jak uchwyt na aparaty i kamery dla... Maciass ZAPROSZENIE na wyprawe rowerową SZWECJA-NORWEGIA 2005 !! (1) Witam. Na LATO 2005 zaplanowana jest wyprawa rowerowa wiodąca przez Szwecję... YaRo Prosty odcinek szosy-gdzie? (39) Czy ktos sie orientuje, gdzie w okolicy naszej aglomeracji znajdę prosty, ok.... bodek Odżywki i suplementy (6) Hej! Jeżdżę juz trochę i zastanawiałem się ostatnio nad odżywkami itp. Co... Maciej Corratec Super Bow Fun (4) Corratec SUPER BOW FUN... noname Wysokość ramy - jak się to mierzy? (4) Witam wszystkich! Przymierzam siędo kupna szosówki Authora (500-580mm), ale... scarface LIVESTRONG (2) gdzie w trojmiescie moge kupic takie opaski ?? ktos sie orientuje :) kupilbym... rooz FILM z Gdańska - GRBF 2004 (9) zapraszam do ściągania i oglądania naszego najnowszego filmu ze strony... sqlim Wymiana oleju w tarczówkach XT (3) Witam! Mam pytanie dotyczące wlewanego na nowo oleju - czy ktoś może... Wojciech Szymczak ::SK:: randka w ciemno... (1) Parę fotek z III GRT Najt Bajka znajdzicie na stronie:... apsend Fotki z niedzielnego rajdu GRT (6) Kilka fotek dla tych którzy byli; niechaj wspominają , a dla tych co nie ...... apsend Armstrong w barwach teamu Discovery Chanel?? (11) Klaniam, Cos mi dzis mignelo we kitajskiej telewizji ze Mr Armstrong planuje... Ivan