Made in IRL (13) Na złość wątkom o kudłatych kończynach ;-) zapraszam w imieniu Sopot... wiesia piasta (2) Jaka jest standartowa szerokość (od konusa do konusa) piast szosowych pod... dbig Sprowadzanie treka z USA? (9) No właśnie czy ktoś coś takiego zrobił? :) Bo widzę, że w Polsce Treki są... Scarface
kupno amora (22) Witam! Mam do Was prośbe. Planuje zmiane amortyzatora, przeznaczenie XC.... adzia problem z widelcem prosze o pomoc!!!! (3) siema mam widelec RST CAPA TL (WOLALEM WYDAC KASE NA PRZERZUTKI ) I mam taki... LEWY uchwyty do kamer i aparatów dla rowerzystów (4) właśnie... istnieje coś takiego jak uchwyt na aparaty i kamery dla... Maciass ZAPROSZENIE na wyprawe rowerową SZWECJA-NORWEGIA 2005 !! (1) Witam. Na LATO 2005 zaplanowana jest wyprawa rowerowa wiodąca przez Szwecję... YaRo Prosty odcinek szosy-gdzie? (39) Czy ktos sie orientuje, gdzie w okolicy naszej aglomeracji znajdę prosty, ok.... bodek Odżywki i suplementy (6) Hej! Jeżdżę juz trochę i zastanawiałem się ostatnio nad odżywkami itp. Co... Maciej Corratec Super Bow Fun (4) Corratec SUPER BOW FUN... noname Wysokość ramy - jak się to mierzy? (4) Witam wszystkich! Przymierzam siędo kupna szosówki Authora (500-580mm), ale... scarface LIVESTRONG (2) gdzie w trojmiescie moge kupic takie opaski ?? ktos sie orientuje :) kupilbym... rooz FILM z Gdańska - GRBF 2004 (9) zapraszam do ściągania i oglądania naszego najnowszego filmu ze strony... sqlim Wymiana oleju w tarczówkach XT (3) Witam! Mam pytanie dotyczące wlewanego na nowo oleju - czy ktoś może... Wojciech Szymczak ::SK:: randka w ciemno... (1) Parę fotek z III GRT Najt Bajka znajdzicie na stronie:... apsend Fotki z niedzielnego rajdu GRT (6) Kilka fotek dla tych którzy byli; niechaj wspominają , a dla tych co nie ...... apsend Armstrong w barwach teamu Discovery Chanel?? (11) Klaniam, Cos mi dzis mignelo we kitajskiej telewizji ze Mr Armstrong planuje... Ivan Kieronica szosowa (5) Jak dobierać owijki do kierownicy, czy raz zdjęta owijka nie nadaje się do... dbig Ile waży Trek 8500 ? (10) Witam to pytanie kieruję szczególnie do użytkowników ponieważ w katalogach... xtc Środki smarne do łańcuchów rowerowych (12) Jakie są najodpowiedniejsze środki do smarowania ogniw łańcucha rowerowego w... dbig