Kółeczka w tylnej przerzutce (13) Witam! Mam pytanie, czy do przerzutki tylnej Shimano Deore i kasety... żYwY ała ała (4) a my se palimy fajke przez maske gazowa:>:>:>:> :> skatepark (7) Nie wiem czy ktos na tym forum jezdzi inaczej niz w obcislych spodenkach... kokos
czy jestem za stary? (2) mam pytanko.śmigam sporo na kolarce,oczywiscie amatorsko,lecz moja ambicja... zorroTG Trasy BT <---> Skoda Auto (18) Dużo na forum się mówi o trasach amatorskich wyścigów typu XC takich naszych... MichFel Riksza poszukiwana (2) Witam Poszukuje jakiegos kontaktu do osob wynajmujacych riksze w 3miescie..... Maxxiss Ciekawostki z Państwa Środka 1 (3) Mihao! (Czyli Kłaniam!) Zgłasza się korespondent z Państwa Środka :) Dwie... Ivan Skocznia narciarska (5) Pamietam z dziecinstwa że spacerując po lasach trojmiejskich napotkałem... Robert Gr Marko (1) Nigdy nie wymieniałem sterów, zabierac sie za wymiane czy zaniesc lepiej... wymiana sterów odzież wierzchnia dolna :) (8) Zaraz jak śniegi stopnieją zamierzam z powtorem siąść na rower. Jako, że do... Mudia piasty XT i XTR (15) Piasty XT XTR należą podobno do droższych ale wytrzymałych, może mi ktoś... dbig Ile znaczy dobry sprzęt? (111) Tyle pisze się tutaj o sprzęcie i to najczęściej tym z tzw. wyższej półki.... Eliza kradna (20) walneli mi bike'a przy realu. W Gdansku Kolobrzeska jest ogolnie trefna. Mam... kris FOTKI z Mierzeji oraz Night Bike'a III - GRT (1) Witam.. pojawily się długo oczekiwane fotki z wymienionych w temacie rajdów... YaRo czy niszczyc samochody? (33) ostatnio po wypadku ze wscieklosci walnalem w szybe sprawcy i szybe stluklem... Grisza kaseta (3) Czy do piasty siedmiorzędowej mogę zakupić sobie kasete ośmiorzędową i... dbig Dylemat z napędem (4) Witam! Mam problem, gdyż po założeniu nowego łańcucha(s**** PC-38) czasem... żYwY Allegro i E-bay.de (5) Kto kupuje , kto sprzedaje ??? CX Shimano vs Reszta Świata (20) Nie ma co kwestionowac potęgi shimano na rynku rowerowym, ale w ostatnich... CX Klasa łańcucha a jego zużywanie (34) Czesc Rowerowi maniacy. Mam pytanie dotyczące łańcuchów rowerowych. Napewno... Marko