świat electric & house music DJ Peter V & DJ Sway (2) DJ PETER VJuż od dzieciństwa interesował się muzyką ale tak naprawde dopiero... trojmiasto.pl Sylwester 2007 / 2008 (2) Sylwester 2007 w stylu weneckim- Przebrania mile widziane- Maski weneckie-... trojmiasto.pl Sylwester 'Heaven & Hell Night' (2) Zapraszamy na Niebiańsko-Piekielny Bal Sylwestrowy 2007/2008!W tę szaloną Noc... trojmiasto.pl
Jak Paweł i Gaweł (2) „Jak Paweł i Gaweł”, to zabawny spektakl teatru... trojmiasto.pl Magda Masny Zaprasza (4) Magda Masny zaprasza na Sylwestra do nowej restauracji w centrum Gdyni.... trojmiasto.pl Galago Band & Ras Paddy (7) Pierwszy koncert, po wieloletniej przerwie, formacji reggae Galago Band & Ras... trojmiasto.pl Espaňa Viva - odwołane (2) Espaňa Viva to największa i najbardziej widowiskowa rewia flamenco na... trojmiasto.pl Sylwester w Kresce (2) Restauracja Kreska zaprasza na przebojową noc sylwestrową.Zapewniamy... trojmiasto.pl Sylwester 2007 (2) ZAPRASZAMY NA SYLWESTRA 2007/2008 PRZY MUZYCE NA ŻYWO DO KARCZMY ZOCHLINA... trojmiasto.pl Sylwester 2007/2008 - Karnawał w Rio w rytmach Samby (2) W tę wyjątkową noc przeniesiemy Państwa w bajeczny świat brazylijskiego... trojmiasto.pl Sylwester 2007 (2) WIELKI BAL SYLWESTROWY31.XII.2007/2008 – godz. 20.00Około 300 osób... trojmiasto.pl Sylwester 2007 (3) Sylwester 2007W stylu Disco FeverKlub Parlament ma przyjemność zaprosić na... trojmiasto.pl Wystawa fotografii Bartka Cieniawy ' mikro - makro'. (4) Wystawa fotografii Bartka Cieniawy " mikro - makro".Źródła twórczości Bartosz... trojmiasto.pl sylwester (4) Całą noc zabawiać nas będzie 5 dj, przy najlepszej muzyce z całego świataDla... trojmiasto.pl Sylwester 2007 (3) POZOSTAŁO 6 WOLNYCH MIEJSC !!!Sylwester w klubie Jazzowym, nie całkiem... trojmiasto.pl Metropolia jest okey (11) METROPOLIA JEST OKEY (ŚWIĘTO KULTURY METROPOLII).Czterodniowy festiwal... trojmiasto.pl Mojego chłopaka nie ma w mieście [dj Mamut] (3) „Mojego chłopaka nie ma w mieście”Pierwsza impreza w... trojmiasto.pl Sylwester 2007/2008 (3) Zapraszamy na wyśmienitą zabawę sylwestrową w tę wyjątkową, zimową noc... trojmiasto.pl Metropolia jest Okey (15) Czterodniowy festiwal trójmiejskiej muzyki i teatrów niezależnych zjednoczy... trojmiasto.pl Pink Flamingo No.6 Death Fashion Show (2) Pod hasłem "Pink Flamingo", przywołującym szaloną twórczość Johna Watersa,... trojmiasto.pl