dobra atmosfera (1) Gimnazjum numer 33 jest najlepszym gimnazjum pod względem towarzystwa,... Aleksandra Myląca opinia szkoły. (1) Chodzę do 1 klasy Gimnazjum Nr.33 w Gdańsku Osowej... Po wyjściu ze szkoły... Uczeń126p Beznadziejna szkoła (1) Jeśli chcecie Państwo, by wspominana przez Wasze dzieci szkoła była... absolwentka
Nie posyłajcie tam swoich dzieci (2) Jestem absolwentką Gimnazjum nr 33 i bardzo źle wspominam tę szkołę, nawet po... Żałujący absolwent Ocena 1 rocznik w nowym budynku (1) Pani dyrektor od początku była negatywnie nastawiona do słabszych uczniów,... Absolwent 89 Polecam ! (1) W tym roku ukończyłam to gimnazjum i muszę powiedzieć że nie żałuję 3... kiwiz Gimnazjum 33-subiektywna opinia (1) Po zakończeniu trzyletniej kadencji w gimnazjum, nadszedł czas na... _absolwent_gim_33_ fatalna szkoła (1) Moim zdaniem w tej szkole występuje pogoń za wynikami testowymi bez wględu na... Ewa jikjikjaas - opinia (1) Szkoła jest beznadziejna, nauczyciele wgl nie interesuja się ucznimi. Bardzo... jikjikjaas Polecam.! (1) Gimnazjum 33 mogę na pewno wszystkim polecić. Kadra jest na prawdę bardzo... Nick Wspaniała szkoła! c.d. (1) Gimnazjum nr 33 zajmuje najwyższe i najlepsze miejsca na wszelkich zawodach... Hula Girl Wspaniała szkoła! (1) Owa placówka wybija się na tle innych. Budynek jest bardzo czysty i... Hula Girl ;D (1) Kocham tę szkołę,chociaż poziom nauki jest baaaaardzo wysoki.... Lyra Najlepsze Gim w Gdańsku (1) Bardzo Bardzo wysoki poziom nauczania ze wszystkich przedmiotów , dobrze... Marona Polecam! (1) Poziom z chemii i matematyki bardzo wysoki. Wszystkie obiekty zadbane.... absolwentka Polecam ! (1) Bardzo wysoki poziom nauczania , b. dobra kadra ( zwłaszcza matematyczek :P )... absolwentka 2009 Jakub - opinia (1) pani radziwiłko bardzo pomocna kocham ją to moja druga matka jak pani ela Jakub . (1) Stanowczo odradzam to gimnazjum, mimo, ze poziom nauczania jest wysoki. W... ktos Polecam! (1) Właśnie skonczyłam to gimnazjum. W szkole panuje miła i przyjazna atomosfera.... absolwentka 2008 najlepsze gimnazjum ! (1) Z czystym sumieniem moge powiedziec ze polecam gimnazjum. W tym roku koncze... mmm