Anna - opinia (1) Ta szkoła to tragedia. Zabrałam dziecko jakiś czas temu, zrobiło to też wielu... Anna Dobra szkoła (3) Moi przedmówcy którzy oceniali szkołę, chyba zapomnieli o powiedzeniu" nie... Mama Nie polecam. (3) Niestety, ale jak porównuję to jak nauczyciele uczyli tam i jak uczą w gim25... Absolwentka
Szkoła/ (2) W szkole jest nie przyjemnie, dyrektor zanim został dyrektorem był uprzejmy,... Ania Bardzo polecam : ) !!!!! (3) Jestem uczennicą tej szkoły i myślę , że warno posłać tam swoje dzieci .... Uczennica Nikomu nie polecam (1) tej szkoły. Osobiście znam trzy osoby, ktore po pół roku do roku zabrały... Anna Fajna szkoła:) (2) Ale pamiętam Panią dyrektor Wasilewską:) fajna babka:) nauczyciele bardzo... Maniek podzielam opinię poprzedniczki - BIEDA (1) Ja również byłam na dniu otwartym. Wg mnie w takim dniu w szkole powinno... mama BIEDNIE (1) Byłam na dniu otwartym w szkole , i nie powaliło mnie na kolana ...nie wiem... mama Absolwent - opinia (2) W sumie szkoła dobra Absolwent Jest OK (1) Szkoła jest fajna, na wyposażenie i nauczycieli nie można narzekać. Jedyne,... Uczennica Szkoła jest znakomita (1) Polecam Tę szkołę. Nauczyciele są przyjaźni dziecku, jest zapewnione... mama dziecka OPINIA (1) MÓJ SYNEK UCZĘSZCZA DO SZKOŁY.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.SZKOŁA OFERUJE DUŻO... ANIA . (1) Nasza szkoła jest fajna. Zalezy jaki uczen sie wypowiada.No nie powiem ze... Uczennica. ^^