Słabo.. (2) Szkoła z roku na rok coraz gorsza, brak zajęć dodatkowych (poza szermierką),... rodzic Dobra szkoła dla ambitnych, inteligentnych i pracowitych dzieci. (1) Szkoła kameralna do 3 klas na roczniku, niestety na skutek reform znacznej... Mama dzieci szkolnych Słabo (2) Jeśli nie musisz nie zapisuj tu swojego dziecka. 100% zdawalność to prawda,... Wioletta
Szkoła z tradycjami i przyjazna uczniom (1) Jestem absolwentką tej szkoły. Nie miałam tego szczęścia by skorzystać z... absolwentka zwalnianie (1) starych nauczycieli masakra dziecko ma nauczycielkę ukochaną przez 2 lata... matka Nie polecamy (4) Szkoła skupia się tylko na dzieciach, trenujących szermierkę. Pozostałej... tata ucznia Szkoła profilowana (2) Szkoła stawia przede wszystkim na wyławianie i forsowanie talentów... mama ssp 70 (2) jestem byłą uczennicą ssp 70 i niestety lata szkolne bardzo przykro wspominam... była uczennica moja stara buda (1) spędziłem w tej budzie osiem lat swojego dzieciństwa i młodości, były... janek krasicki szkoła na trójkę (3) Skusiły mnie szczytne hasła ("szkoła odkrywców talentów", "matematyka innego... rozczarowana Matka ucznia Drugiej takiej nie ma w Trójmieście (2) Przede wszystkim wszyscy się znają. Mała szkoła (kameralna - niecałe 500... Wima Brak przyjaznej atmosfery w szkole (1) Dzień otwarty ma się nijak do rzeczywistości szkolnej, jakiej doświadczam z... Mama Szkoła, w której rodzice nie mają nic do powiedzenia (2) Niezła szkoła, która mogłaby być bardzo dobra, gdyby nie podejście dyrekcji... Gdańszczanka Szkoła nie powala na kolana (4) Jestem byłą absolwentką szkoły podstawowej jak i gimnazjum, moi synowie... CARLLITA najlepsza szkola sportowa (1) jestem absolwentka 70tki ,szkoly przyjaznej dla rozwijajacej sie mlodej... Joanna "76 Byłam bardzo zadowolona (1) Jestem absolwentką tej szkoły - zarówno podstawowej jak i gimnazjum. Poziom... Agnieszka Takich szkół więcej ! (1) Bardzo przyjazna szkoła uczniom - i podstawowa i gimnazjum. Wysoki poziom... maciejka nie do konca (1) Moj syn chodzi do tej szkoly juz pare lat i powiem ze z perspektywy czasu... rozczarowana Jako rodzic (1) polecam innym rodzicom wybór tej szkoły ze względu na nauczycieli, dyrekcję,... Rodzic Fajna mała, z normalnymi dzieciakami (2) Polecam ze względu na fajna atmosferę. Mała szkoła z cudownym zapleczem,... Catherina