Supermarket SPAR

Supermarkety

Gdańsk, al. Grunwaldzka 471

Ceny w markecie (2) Dziś byłem na zakupach w Piotrze i Pawle. Wiele cen przy produktach nie... Niezadowolony klient Mięso - tragedia! (3) Pracuję obok, często robię zakupy, ale mięso tam kupiłam ost raz. Jakiś czas... Monika Trzeba uważać na kasjerki (1) Robiłam zakupy i Pani kasjerka naliczyła mi 80zł więcej.Trzeba sprawdzac... koko
ul.Rajska-Gdańsk Piotr i Paweł (1) Dnia 9.10.15 zrobiłam zakupy w sklepie Piotr i Paweł w Gdańsku.W domu... Bożena IRYTACJA (2) Kolejny raz balagan. Zamówiłam dostawę między 10-12. Przed 12 dostałam... Kobieta moje ostatnie zakupy przez internet w tym sklepie !!!!!!! (1) Zawsze stracę więcej zdrowia przy zamówieniu zakupów internetowych niż mają... Asia zdziwiło mnie zachowanie kasjerki (1) Płaciłem za zakupy 13.06.2014r. ok. godz.20.15, kasa ze stoiskiem... michał czarniecki D - opinia (2) Jakis czas temu będąc w Piotrze i Pawle zszokowało mnie zachowanie pani... D inna cena przy kasie, inna w sklepie (1) Właściwie to stardard, że inna cena jest naliczana przy kasie, zdarza się to... M-A .. (10) Radzę uważac w dziale wędlin na wagę przestawioną o 20%!! 10 plasterków... oszukana klientka UWAGA NA STARE MIESO (1) Poprosilam pania z obslugi o piers z kurczaka i spytalam czy jest swieze.... byla klientka stare szczypiorki , śmierdzące, powtarza się to (1) Po raz kolejny kupiłam stary szczypior śmierdzący , gnijący na Końcu... hanna Piotr i Paweł Manhattan : ) (1) Piotr i Paweł to rewelacyjny POLSKI sklep : ) Robię tam zakupy praktycznie... Bartek Oszukują na wadze (1) Waga na sali - 50g, waga przy kasie - 150g. (...) Tomasz Polecam!! (1) RZeczywiście nie ma cen jak w biedronce ale chyba nie wszedzie być takie... Dominika Uwaga na sprzedawce w dziale alkohol (1) Pan w dziale alkohol zamiast 30 złotych reszty wydał mi 20 zł. Po mojej... J.O rewelacja (1) polecam zakupy każdemu jaja Budynek po IKEA (2) Nie poleca ze względu na ceny - BARDZO DROGO !!! klient super (4) najlepszy sklep w Gdańsku, jeszcze ani razu nie z niczym "nie podpadł" :) Piotr Piotr i PAWEŁ W BLASZAKU (1) BARDZO DROGI SKLEP !!! kLIENT JEDNORAZOWY