STARAJĄCE SIĘ L

Beta 3174 bardzo urosła od tej z przed 2 tygodni (było trochę ponad 200). Dlatego nie mogę się powstrzymać i zakładam nowy wątek. Z całych sił czuje że jest dobrze a na usg fasolka poprostu się skryła bo jest tak malutka a we wtorek się ujawni i będzie mieć wielkie wejście :-)
mam nadzieję że się nie pośpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ L

a czemu się zastanawiasz czy owu była czy nie?

wolne kartki to ja wykorzystuję, jak jadę do dentysty - za jednym zamachem mi robi tyle, że rozpisać musi na 3-4 wizyty...

tylko rumua.... mozesz miec ksiazeczke jak masz wolne kartki, to tez to wykorzystają... ;)

Tzn miałam 3 z jasniejsza kreską i jeden mocny(, ale Gosik_sz mówiła, ze ona w ogole nie miala ciemnej kreski a jest w ciąży ;) stad moje zastanowienie...

nulka - test owu "wyłapuje" pik LH... musiałabym poczytać, czy może skoczyć LH a pęcherzyk nie pęknąć...

a negatywne testy też miałaś? czy pierwszy test to pozytyw?

oooo
to może się tam wybiorę zapisać...
mnie chyba nawet wygodniej tam na 8 rano niż po pracy się dostać...

zobaczymy, czy przez weekend krew zaleje i w pn się umówię (czy zaleje czy też nie;P)

może głupie pytanie, ale... teraz już nie trzeba książeczek nosić? tylko rmua na "wejściu" pokazać jako dowód ubezpieczenia NFZ?

AgaB, jak na popołudniowe godziny to ok 2-3 tygodni, natomiast na ranne to nawet 2 dni ;)

Dziewczyny, jakie jest prawdopodobienstwo ze test owu kłamał? w sensie, ze wykrył owu dwiema grubymi krechami a jej wcale nie bylo ??

a ja sie boje, ze za szybko sie cieszylam... kolejene 2 testy i guzik. na wczorajszym tylko pod swiatlo bylo widac na dzisiejszym nic. a przeciez z kazdym dniem powininien byc wyrazniejszy ;(

oznak @ jednak dalej nie ma. boli mnie lewy jajnik i piersi
(u mnie to nie oznaki @) jest mi momentami strasznie niedobrze, mam odruch wymiotny na zapach albo widok niektorych rzeczy. a testy dalej nie jednoznaczne. wczoraj to mialam jeszcze nadzieje, dzisiaj juz nic. szkoda, ze nie jestem w pl to bym bete juz wczoraj zrobila. u nas jest ta z moczu- a paski do jej robienia mam w domu, wiec nie bede juz szla do gp...

za tydzien mam 9 rocznice z mezem, myslalam, ze bede miala taki ladny prezent ;(

no ja w końcu clo tez nie wykupiłam i nie wzięłam, teraz staramy się bez ciśnienia- może tak będzie łatwiej
Trinker Bell- chyba też się wybiorę na spacer, skoro te bociany takie łatwe:)

Spadłyśmy:)

Ale cisza w tym wątku. Jeszcze niedawno jak tylko podczytywałam to wrzało w wątkach staraczek:)

Muszę się Wam do czegoś przyznać;) Gdy się staraliśmy to na spacerze 2 razy bocian mnie "przeleciał";)

Noja właśnei też dostałam receptę na clo i pregnyl :) ale...dobrze, że nei wykupiłam :P :)

ja rónież polecam dr. Olszewską, prowadziła moją ciąże i byłam bardzo zadowolona, teraz nadal do niej chodzę i od razu zleciła mi wszystkie niezbędne badania, miałam również monitoring i przepisane clo

nulka - a nie wiesz, czy ma miejsca jeszcze?
a jakie kolejki?

bo w sumie przydałoby się znaleźć jakiegoś lekarza na NFZ (bo "normalnie" chodzę na Pomorską z ubezpieczenia pracowego) a już na pewno bliżej niż na Żabiance...

Ja na pewno wrócę do lekarza, który prowadził moją pierwszą ciążę. W przychodni przy szpitalu wojewódzkim. O ile jeszcze jest.;/

Bo to już dość dawno temu było.

Ja co prawda chodze do dr Januszewskiej, ale jestem z niej zadowolona, co 2 mc robi monitoring plus powiedziala, ze jak przez 3 cykle sie nie uda, to zaczynami z lekami, badania pozlecała mi na 1 wizycie.
Chodze na NFZ ;)

Asiunia niestety nie znam lekarzy w Luxmedzie...ale z prywatnych lekarzy mogę polecić Dr Olszewską z Wrzeszcza. Powiem szczerze, że też byłam u kilku lekarzy a Ta Pani od razu konkretnie zaczęła ze mną rozmawiać, zleciła badania powiedziała co i jak. Przeprowadziła mnie przez "podglądanie owu" (w poprzednim cyklu jak byłam u innej gin to nawet nie zaproponowała ponownego usg...) powiedziała jak ona to widzi wszystko w mojej sytuacji i przy moich wynikach. Generalnie udało nam się, że tak powiem bez "wspomagania" ale już miałam nawet recepty wypisane na następny cykl (bo szła na urlop a powiedziała, że szkoda tracić cykl...) to mówi samo za siebie...
Także jeśli masz możliwość to polecam. Jeśli masz pytanie chętnie odpowiem tutaj albo na priv.

Oto adres strony: http://www.pro-femina.com :)

tak sobie myślę,że niepotrzebnie się chwaliłam u pani dr że poszłam do invicty...może bardziej by się przyłożyła...

Asiunia podłączam sie do pytania, dziewczyny poleccie jakiegos fachowca z lux medu:)

Dziewczyny, tak się właśnie zastanawiam...
chodzę do luxmedu do gin. pani P-S.
ale ostatnio czuję się trochę olewana.
staramy się od 2 lat bez efektów jak widać. pani dr oprócz tarczycy toxo i poziomu PRL nie zleciła mi żadnych innych badań.
nie miałam monitoringu, kazała tylko patrzec na owulacje poprzez testy owulacyjne, które-jak widac- nie sprawdziły się.
w marcu jak była promocja invicty 50 % zniżki na badania (albo nasienia,, albo zapasu komórek jajowych), skorzystaliśmy z tego i zrobiliśmy oba badania. oprócz tego po 2 wizytach w invikcie mam zrobione hormony, z których wnioskowac można, ze progesteron mam za mały w 2 fazie.u męża podstawowe badania wypadły książkowo.
oprócz tego jak byłam u dr P-S ostatnio, to ona mnie odesłała właśnie do invicty, twierdząc, ze ona juz nie może pomóc, ewentualnie moze mi przepisać badania z invicty na luxmed, ze bym miala mniejsze koszty. trochę mnie to wkurzyło, bo jakbym chciała chodzić do invicty, to bym chodziła. a nie chcę tam chodzić.
no i właśnie zastanawiam sie czy jakiś inny lekarz w luxmedzie byłby w stanie mnie poprowadzić do celu. może któraś z was ma dobre opinie o innych lekarzach gin z luxmedu.
proszę o pomoc.

dzisiaj dokladnie 40 dzien cyklu, przy czym obsawiam, ze bardzo poznie mialam owu.

dzisiaj przespalam pol dnia z synkem, jes 21 u mnie a ja juz zasypiam :/ maz jest dobrej mysli, ja juz sama nie wiem- zobaczymy co jutro i kolejne dni przyniosa.

za kciuki bardzo dziekuje :) za graulacje jeszcze poczekam az sie wyjasni, zeby nie zapeszyc :)

Oj tam, oj tam ;)

Buuuuu;)

W zasadzie na dzień dzisiejszy mam wszystkie objawy, które mogłabym sobie wkręcić, lub przypisać do zbliżającej się @;/
\Gdzie można klinknąć NIE LUBIĘ;)?

Inne tematy z forum

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (39 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...