STARAJACE SIE XLVI

dZIEWCZYNY,ZGODNIE Z TRADYCJA ZAKŁADAM NOWY WATEK.Moja fasolka ma juz 6tyg,i 3mm :))) i zycze z caklego serca czekajacy m przyszlym mamusiom-by doczekaly sie tych 2 kresek na tescie ciazowym i tych dolegliwosci ciazowych a mianowicie duzych cycuszkow he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJACE SIE XLVI

Ja po prostu zawsze jak jestem to sie rozgladam :P

ale mamy fajnie do rocznicy:):):)
ja zawsze lubię looknąć na twój suwaczek

w mBanku konto nic cię nie kosztuje...
teraz chyba karta do bankomatu zaczęła kosztować (ale nie trzeba jej brać, a żeby nie kosztowała wystarczy nią płacić 100zł - w sumie, moze być z wielu płatności, w ciagu miesiaca)
ale jak zdecydujesz się założyć, mam prośbę, daj mi znać, to dam ci link polecający, moze jakiś breloczek dostanę;)

Szkoda że multibank ;P
a czy trzeba mieć konto by takie ubezpieczenie u nich nabyć??

Nulka zawsze kogoś wylooka na Chełmie ;P

słoneczko - kurcze, chciałam zabłysnąć i nie sprawdziłam tego co napisałam - chodziło o MultiBank:(

tripgirl - ściskam cię mocno; sierpień już za chwilę:):) a wy już wiecie, jak dobrze zacząć;) a teraz, lato, wiecej witamin oboje jecie i maluch będzie silny, że ho-ho

nulka - całkiem możliwe, wczoraj dosyć mocno się śpieszyłam do domu, bo na 19 byłam za Kolbudami umówiona; przepraszam;)

no obyś Basiu miała racje ;)
Tripgirl teraz wakacje to ten czas wam szybko zleci i nim sie obejzysz a juz beda znowu II kreseczki ;))))

tripgirl, mam nadzieje, ze szybko pojdzie i we wrzesniu znowu zobaczysz 2 kreseczki :))

AgaB, widziałam Cie dzis koło 17. 30 na chełmie... stałam na pasie obok, ale nie zauwazyłaś mnie :(

czesc Dziewczyny :)

ja niedawno bylam u ginki na kontroli i wszystko w srodku wyglada ok ale z kolejnymi staraniami mamy sie wstrzymac jeszcze do sierpnia zeby nie obciazac organizmu, troche zaluje no ale co zrobic..pomijam juz fakt ze minal dzis miesiac od lyzeczkowania a ja nadal czekam na @ :/

jedyne do czego wrocilam to z powrotem powitalam moj Dostinex na prl ;)

pozdrawiam Was!

Asiiek Ty się już naczekałaś swoje, a poza tym u Ciebie już z górki więc trzymam kciuki za kolejny Twój bądź następny ;) o dalszych nawet nie myśl :P

Basienko chciałabym bardzo załozyc kolejny ale ja jeszcze musze troche poczekac...daje Wam pierwszenstwi dziewczyny :) haha

w millenium też?? a nie wiesz jak to działa w millenium?? bo nic nie mogłam ostatnio znaleźć u nich na stronie :/ jest tylko ubezp. zdrowotne, ale takie wypadkowe ;P

mBank (i Millenium) mają ubezpieczenie medyczne, gdzie za 100zł/m-c masz m.in. Inviktę
tylko sprawdź w szczególnych warunkach, czy to, co cię interesuje też tam jest
http://www.mbank.pl/indywidualny/ubezpieczenia/medyczne/#tabs=1

ja się zdecydowałam od sierpnia się ubezpieczyć tam właśnie (czyli do 15 lipca podpisać umowę)

niestety nie mam pojecia... ale moze zadzwon tam? bedzie najłatwiej i najpewniej

dziewczynki, pozwolę sobie tutaj zadać pytanie, które zadałam w osobnym wątku.
Mianowicie chodzi o to czy mozna wykupić indywidualny abanament w Invikcie, tzn. chodzi mi o ustalenie przyczyn niezachodzenia w ciążę.
tu link do mojego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/pomocy-abonament-w-invicta-t249681,1,16.html
Będę wdzieczna :)

jeszcze znalazłam fajna stronke do obliczania dni płodnych http://www.dniplodne.eu/

Asiiek kolejny wątek Ty zakładasz:))))))

dobre :)

to dziewczynki, kiedy testujecie ??

ja około 6 lipca...

na dobry humor:)
http://www.joemonster.org/art/17379/Dlaczego_dobrze_jest_byc_kobieta

Iwonka
Hashimoto, jesli jesteś pod opieką enokrynologa, jeśli łykasz dobrze euthyrox nie jest kłopotliwe... Wiem, bo żyję z "tym" od dobrych 10lat (mniej więcej tyle o niej wiem).
Byle dobrze kontrolować poziom hormonów i odpowiednia dawka leku i spoko...
To, ze na czczo i najlepiej min pół godizny przed jedzeniem, to wiesz, prawda?
Dzieci rodzą się bez większych problemów (jak mama ustabilizowana), troszkę częściej trzeba badać się w ciąży (i zmieniać poziom hormonów łykanych)
Maluch po porodzie jest dodatkowo pod tym kontem badany i ustawiany, ale pratycznie się nie zdarza, by miał jakieś problemy, gdy mama z dobrym poziomem hormonów ciążę nosiła.
Więc najważniejsze, ze wiesz:):):)

Hej wszystkie staraczki :-) ja jestem po wczorajszej wizycie u endokrynologa i ogólnie jest średnio różowo chociąż Pan dr powiedział że narazie mam się nie martwić. Stwierdził u mnie HASIMOTO, dostałam eutyrox i kazał na spokojnie działać jak się nie uda do października to mam przyść. A jeśli się uda to odrazu dzwonić bo będziemy zwiększać leki aby ciążę utrzymać bo ponoć z hasimoto to mogą być różne przygody. TRochę się zdołowałam ale co tam jakoś to trzeba spróbować ogarnąć :-) Mi wg wyliczeń owolka się zbliża na wekend ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo jedziemy na wesele :-) Chcę w następnym cyklu zacząć mierzyć temperaturę zobaczymy jak to u mnie wygląda. Miłego dnia

loco-daga - tak gdzieś w 2/3 wątku - 17.06.2011 o 14:45

generalnie wychodzi na to, ze największe prawdopodobieństwo ciąży jest ze starań na dzień przed owulką, potem dwa dni przed a potem chyba dzień owulki

a nam, kobitkom, naturalnie najbardziej wtedy się "chce" do męża:D
pamietam nawet z ogólniaka panią od biologii, która stwierdziła, że do d*** metody naturalne (odkładania ciąży), bo to nie naturalne jest, żeby kobietka nie mogła, akurat wtedy, gdy jej się najbardziej chce;P

Inne tematy z forum

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...