STARAJACE SIE XLVI

dZIEWCZYNY,ZGODNIE Z TRADYCJA ZAKŁADAM NOWY WATEK.Moja fasolka ma juz 6tyg,i 3mm :))) i zycze z caklego serca czekajacy m przyszlym mamusiom-by doczekaly sie tych 2 kresek na tescie ciazowym i tych dolegliwosci ciazowych a mianowicie duzych cycuszkow he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJACE SIE XLVI

kurcze dziewczyny czas na nowy wątek..bo ten sie dlugo przewija....to która testuje???

Moja lekarka powiedziała, ze tez mam za wysokie TSH i kazała zrobic ft4 a miałam ponad 2... powiedziała, ze kobiety młode i starajace sie powinny miec ponizej 1, pomimo, ze norma jest do 5.... ale u mnie ft4 wyszło ok, wiec powiedziała, ze takie tsh to taka moja uroda i juz....

szukam tego wykresu i ślepa jestem:(

juz kumam:) musialam przeanalizowac

Aga B nie rozumiem tego wykresu ale ja tak mam czesto ze zacmienia mnie lapia wiec spojrze na niego jutro moze zalapie:)
z tym przytualniem przed owulka tez tak mam doslownie hihi:))) dobrze ze nie jestem sama:))) Humor mi sie poprawil chyba przez twoj post:)

Hej, my wróciliśmy niedawno, byliśmy w górach na weselu i na jeden dzień w Pradze. Niestety @ przylazła punktualnie, właśnie jestem po:( Trochę się podłamałam, bo wymarzyliśmy sobie marcowe dzieciątko, a tu dupa:/ No ale nic- w lipcu zaczynamy od początku:)))

No własnie Moja ginka tez powiedziała,że za dużo i teraz sama już nie wiem co robić :-( Jeszcze ta prolaktyna dzisiaj 3 połówka Dostenixu i kuracja na 3-mc,czyli do końca sierpnia :-( Ale dziwne,bo norma TSH jest do 5,a niby 2.99 to za dużo!!!Im wiecej badań tym gorzej,no ale jak się chce miec dzidzie to trzeba-niestety!!!Jak człowiek chce się leczyć to nie ma u kogo,bo lekarzy wielu,ale nikt się nie zna na swoim fachu... Juz sama nie wiem co robić?

mnie lekarz "kazał" utrzymywać poziom do 2,5 - tylko ja jestem tarczycowa z Hashimoto
dobrego endokrynologa sama szukam... bo mnie mój "leczy", tylko nie we właściwym tego słowa znaczeniu:(

Hej Dziewczynki :-)

Mam pytanie,czy TSH 2,99 to dobry wynik jesli ktoś się stara o dzieciątko?Znacie dobrego endokrynologa,który by Mnie dobrze zbadał?

Pozdrawiam :-)

roli - moze tak hormony na Ciebie działają...
jak w okolicach owulki, to bym mogła w kazdej chwili się przytulac (i nie tylko) do męża, a dzień, dwa dni po, to jak z bratem...

najważniejsze są przytulania przed owulką (zobacz, wyżej, z tydizeń temu wklejałam wykres, którego dnia - w stosunku do owulki - jakie jest prawdopodobieństwo ciąży)

A tak sobie wymyśliłam, że 50ty wątek bedzie mój ;P
Wiesz... trzeba mieć jakiś plan...
No i nie być egoistką, że następny (co by inne przede mną się cieszyły, tym bardziej, że narazie głucho jeśli chodzi o owulkę), więc gorąco zapraszam - kobitki - "zaciążajcie"!!!!

A jak się "rozbujacie" i ja nie zdążę na 50ty to też się nie obrażę;)

ja sie obrazilam na testy owu :) ale w piatek juz je przeprosilam bo pokazuje 2 kreski tylko ta jedna troszke slabsza ale kazdego dnia jest ciemniejsza ale wiecie co jak to zobaczylam to prawie pod sufit podskoczylam a od wczoraj mam dola i nic mi sie nie chce nawet przytulac:(

Aga a dlaczego dopiero 50?????

ok, ja wiem, długi weekend był
ale kobitki, wracamy, wracamy...
a te, które juz nie mają po co do wątku wracać, to zakładać nowy wątek!!! (czego wam szczerze życzę:))
która się testuje?
szukam trzech chętnych - bo mi organizm odmawia współpracy, skoro "dopiero" 50ty wątek ma być mój;P

Wchodzisz przez brame(w sensie przez wjazd)... idziesz na prawo za taxi, idziesz prosto do konca. w lewo... i drugi budynek chyba, jest napisanwe lab.

Nulka a gdzie to dokładnie jest w AM??

Ja robiłam w AM, bez skierowania, do 11, 30zł

A w świetokrzyskiej robią już tylko do 8.15 :/ bo ostatnio byłam o 8.30 i juz mi nie chcieli pobrać ;/

Byłam u siebie w przychodni babka w laboratorium powiedziała że nie może mi zrobić tego badania z obciążeniem bez skierowania od lekarza :/ i koszt badania to 64zł

Nulka Ty miałaś gdzieś robione to i to, gdzie dokładnie robiłaś badanie? Ile za nie płaciłaś?

Zarejestrowałam się do gin ale dopiero na 6lipca najbliższy termin :/

teraz było plaśnięcie w czoło - bo sobie przypomniałam i dla pewności jeszcze przewinęłam wątek...
to rzeczywiście poczekaj jeszcze z testem, by niepotrzebnie się nie dołować, bo test jeszcze nie wyłapie...
ale w weekend mozesz spróbować, jeśli będzie cie mocno korciło:)

będzie dobrze

AgaB nie wiem jak to napisać - pamiętasz miałam późno owulację i na szczęście cykl już trwa 29 dni i jeszcze nie przyszła @ a więc jest szansa że zarodek ma szanse się zagnieździć - o ile się udało.

No a tak poza tym dostałam prezent od męża :D Samochód bym mogła dojeżdżać do pracy bo od sierpnia wracam :D

Inne tematy z forum

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...