STARAJACE SIE XLVI

dZIEWCZYNY,ZGODNIE Z TRADYCJA ZAKŁADAM NOWY WATEK.Moja fasolka ma juz 6tyg,i 3mm :))) i zycze z caklego serca czekajacy m przyszlym mamusiom-by doczekaly sie tych 2 kresek na tescie ciazowym i tych dolegliwosci ciazowych a mianowicie duzych cycuszkow he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJACE SIE XLVI

No i wkońcu coś może się ruszy w naszym wątku :)

Weronika ja na Twój problem się nie wypowiem bo to Aga jest ekspertem w tej dziedzinie i sama z umiarem staram się korzystać z Jej wiedzy :) :) ja też mam troszkę problmemów i wątpliwości w tym cyklu...no i zdecydowanie stwierdzam, że nie mam szczęścia do testów owu :) fajnie masz, żę Tobie wychodzą...bo mi na 16 zrobionych ani jeden nie wyszedł pozytywny (w 2 cyklach) :/

pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Hmm ja mam wątpliwośći ;p wg testów owu wyszło że tym razem miałam owu 20 dnia cyklu a zeszły cykl miałam 28 dniowy już myślałam że w końcu mi się uregulowały... AgaB tak późna owulacja w wypadku cyklu 28 dniowego nie jest prawidłowa prawda? Może ten cykl mi się wydłużył do 30 paru dni...

A jest możliwe aby długość cyklu była zależna od tego który jajnik jajeczkuje i raz mieć 28 dniowe a raz 35 dniowe cykle...

bo dziewczyny chyba tak cichaczem...
jak pokrzyczałyśmy na tesulę po jej testowaniu, że ma wątek zakładać, to teraz każda boi się przyznać, ze może coś tam już rośnie w brzuszku ;)

strasznie ostatnio Staraczki ucichły....żadna się nie stara, nie testuje, nie ma wątpliwości ani nowinek? :)) co tu się dzieje?? :):):):)

ok, dzieki :) zaraz jeszcze w necie poszperam

Nulka, nic nie znalazłam na temat RTG oraz TK w kontekście przygotowań kobiety do ciąży...
jak coś znajdę, napiszę Wam
jutro jadę na zajecia, to postaram się nie zapomnieć i zapytać (o tym RTG dla facetów mówili nam na wykładzie)

witam was kochane. Ja testy chwale sobie,1 raz uzylam w zyciu i w cyklu gdy testowalam testy-zaszlam :),moj pecherzyk w owu na pekniecie mial jakies 25-26 mm,niby tyle musi miec by pekl.Dziewczyny-nie ma jak zaskoczenie,ale wierzcie w siebie i podchodzcie na luzie-bo co ma byc bedzie.Jak pamietacie mi natura w maju zrobila psikusa:) i mam fasolke 7tygodniowa:)

agab, podbijam dla Ciebie ;)

dziękuję Nulcia :*
Myślę pozytywnie jak narazie :D

chyba sie pregnyl dostaje w zastrzyku na pękniecie pęcherzyka... ale gosik, trzymam kciuki, zeby bez tego Ci sie udało :)

poza tym muszę myśleć pozytywnie więc...pęknie :)

Cocolinka to dopiero pierwszy cykl...zobaczymy jak będzie dalej...jeśli nie uda się w tym cyklu (tfu tfu) to będziemy myśleć... jeszcze trochę czasu mamy...ważne, że jest pęcherzyk...

Dziewczyny, ale miałam PMS od soboty do poniedziałku włącznie. współczuję wszystkim, którzy się akurat nawinęli :)
ale najśmieszniejsze jest to,że nigdy w życiu nie miałam takiego nastroju i takich fochów.
ale już jest dobrze, la la la :D

gosik coś mi świta że może być jeszcze tak że pęcherzyk rośnie ale nie pęka, wtedy tez się chyba jakieś tabletki bierze, ja jak chodziłam na usg to byłam jak rósł i gdy pękł też była wiedziałam wtedy że na pewno owulacja była. średnio 3-4 razy w tygodniu u gin na fotelu leżałam.

mam jeszcze 5 szt zacznę może od jutra... :) ale zobaczę jeszcze jaki będę miała nastrój :P czy będę miała ochotę się dołować czy nie :/ :)

ok, wybaczam ;) mam nadzieje, ze dzis lub w najblizszym czasie ( do moich urodzin :P ) zdarzysz ;)

nulka - PRZE-PRA-SZAM
wczoraj wróciłam do domu dopiero ok 23... i szczerze mówiąc nawet nie pamietałam:(

poczekaj i zrob jeden za 2 dni zobaczymy co pokaze :) moze jeszcze za wczesnie ??

AgaB, sprawdziłaś mi te RTG i TK ?? :P

ja już w sumie tracę wiarę w testy owu...wczoraj byłam na usg i jest pęcherzyk 19mm. lekarka powiedziała, że za średnio 1-2 dni powinien pęknąć (20-21mm). wróciłam do domu i zrobiłam test owu...i nagatywny...pomyślałam, że może te z allegro beznadziejne są i wracając kupiłam w aptece...arobiłam wczoraj wieczorem ten nowy..nagatywny...dziś rano tamten z allegro i też nagatyw..ja już nie kapuję :/ chyba wyrzuce je w cholere... czy może być tak, że mam pęcherzyk a nie ma pik`a przed owu? może ja jakaś dziwna jestem :/

A moj mezus dzis zakupil testy owulacyjne ale nie wiem czy ich uzyje raczej odpuszcze ten cykl a noz widelec sie uda tak jak za pierwszym razem:) Dzisiaj mialam bardzo smutny dzien zastanawialam sie jak daleko w ciazy bym byla gdyby nie poronienie, jak bym wygladala,jak dzidzius by szalal w brzuszku oj chyba pojde spac zeby nie myslec.
Pozdrawiam przyszle mamuski:)

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (39 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

Wakacje z dziećmi (122 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...