Załatwienie sprawy (1) Widocznie nastąpiła znacząca poprawa. Nie podzielam wcześniejszej opinii. Od... Walter zero reakcji z strony sądu (1) zero reakcji mają wszystko gdzieś. By wydać postanowienie potrzebują chyba... Robert Obsługa tragiczna (1) PRL tu wiecznie żywy, przerwa dwa razy dziennie w calym sadzie, mnostwo... Boro
Uwolnienie obciazenia w ksiedze wieczystej (1) Dnia 01.08.2016 o godz. 10/00 zglosilem sie do biura Wydzialu Ksiag... Christoph Reuss V wydział rodzinny - sprawy dla sprawy (1) Tragedia sprawa o dziecko trwa już rok, sąd nie analizuje położenia dziecka i... Majeranek IV Wydz.Rodzinny i Nieletnich (1) Ocena dotycząca obsługi petentów to aż 4. w skali 6. Bardzo chciałabym dać 5,... Jagoda InPost przesyłki sądowe (3) Powiem tak - MASAKRA I ŻENADA. Dostałam awizo, że mam odebrać przesyłkę z... EMSO skandal i kosmiczny bałagan (1) 4 miesiące oczekiwania na posiedzenie w sprawie spadkowej, 5 tygodni... gdynianka Podziękowania (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Paniom z sekretariatu II Wydziału... Joanna Czytelnia!!!! (2) zamawianie akt telefonicznie: (58) 69 96 322 ( poniedziałek w godz.... gda jest problem z działalnością kasy (1) Dzisiaj rano (wtorek) byłam parę minut po godz. 8.30 a kasa była zamknięta.... Katarzyna Sąd????? Porażk i żenada!!!!!!!!! (1) Rozwiodłem się w 2010 roku, jest obecnie 2015 rok a ja do tej pory nie mam... rozczarowany Prawo a Obywatel (1) mimo pozytywnych wibracji od Sędzin, niestety w świetle dzisiejszego prawa,... Makowski Rafał Pozew o zaprzeczenie ojcostwa (1) Brak mi słów wobec opieszałości polskiego sądownictwa! Pozew o zaprzeczenie... Magdalena Pawlak Amber Gold (1) Przez godzinę przeglądam stronę Sądu, aby znaleść informacje dot. ogłoszenia... AJi dot.wyłącznie VII KRS (1) szybko,sprawnie i profesjonalnie. Niestoruk Wydział Ksiąg Wieczystych (4) Jestem zbulwersowana podejściem pracownika do petenta.Chciałam odebrać wypis... petentka koszmarna obsługa (1) Wszyscy na wielkim fochu, że muszą obsługiwać ludzi. Szkoda słów. lorelei Wydział XI Karny-..takie zachowanie należy komentować.. (1) Bardzo miła obsługa!Pomimo, iż dzień pracy zbliżał się ku końcowi, bardzo... aplikant adwokacki Miło zaskoczony :) (1) XI wydział karny - Panie tam pracujące były bardzo pomocne i uprzejme.... Mrozo