Salon fryzjersko-kosmetyczny Excellentq

Fryzjerzy

Gdańsk, Jana Kilińskiego 4

polecam (1) Gorąco polecam usługę przedłużania rzęs wykonywaną przez p.Agnieszkę. Usługa,... olka Grupon, ale profesjonalnie i rzetelnie (1) Za pośrednictwem Gruponu korzystałam kilkakrotnie z usług różnych gabinetów.... ławca okazji polecam (1) a więc byłam na zabiegu na twarz, Pani kosmetyczka bardzo miła i rzeczowa :)... zadowolona
alina - opinia (1) wszytkim polecam wizytę w salonie kosmetycznym jak i fryzjerskim:) miła,... alina polecam (1) Polecam P.Agnieszkę robiłam rzęsy kilka razy i napewno wrócę jeszcze nieraz... ADA Salon na światowym salonie (1) Takiego wystroju, obsługi i profesjonalizmu można im tylko pozazdrościć,... Dawid makijaż permanentny (1) Profesjonalnie, z wielkim talentem i znajomością zasad makijażu.Pani... Ida Staniszewska super salon (1) dzięki pani Agnieszce mam super spojrzenie spod gęstych firanek rzęs...moje... Renata z Białej Podlaskiej GORĄCO POLECAM !!!! (1) Profesjonalna obsługa i usługi na wysokim poziomie, tipsy i rzęsy bardzo... Tereska Biała Podlaska SUPER ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Kochane panie zdecydowanie polecam super pelna zmiana -zony... Tadeusz z Gdyni PASJA PROFESJONALIZM I ELEGANCJA (1) TO JES TO CZEGO SIE OCZEKUJE PO WIZYCIE W PROFESJONALNYM SALONIE . WDZIEK I... JOLA Z GDYNI Ewa - opinia (1) rzadko piszę opinię na temat salonów ale po wizycie w excellent postanowiłam... Ewa Grzegorz - opinia (1) Pierwszy raz korzystaliśmy razem z żoną z usług salonu i jesteśmy pod dużym... Grzegorz SUUPER!!! (1) Najlepszy salon na świecie- pełen profesjonalizm. Jakość zabiegów na wysokim... Iśka wyśmienity salon kosmetyczny (1) Z upodobaniem oddaję się w ręce p. Agnieszki, której w miarę regularnie, od... Mysza PROFESJONALIZM W POŁĄCZENIU Z PASJĄ (1) Po raz pierwszy przyszłam do EXELLENT Q na zaproszenie wlasciecielki- pani... Aleksandra Kobielak Po prostu excellent... (1) Przeszło połowę mojego życia rozjaśniam włosy, ale po raz pierwszy w życiu... antenka78 poprostu fantastycznie!!! (1) Była to moja pierwsza wizyta i jestem po ogromym wrażeniem, całego klimatu... Wioletta Nie zadzieraj z fryzjerem! (1) Nie ma to tamto, ale Macionauta rządzi w Trójmieście. To mistrz cięcia w... demogorgo w końcu znalazłam swojego fryzjera (1) długo to trwało ale jest. W końcu trafiłam w ręce profesjonalisty, który... ww