Salon fryzjersko-kosmetyczny Excellentq

Fryzjerzy

Gdańsk, Jana Kilińskiego 4

Extra (1) Jestem bywalczynią salonu ExcellentQ od jego powstania. Co się zmieniło? Jest... dagmara Kreski nad oczami (1) Spogladalam zawsze z zazdrościa na idealne kreski nad oczyma mojej koleżanki.... Becia Marta - opinia (1) Bardzo dobrze pamiętam czasy spalonych rozjasniaczem włosów i mocnych... Marta
Polecam! (1) Byłam u Pani Marioli na oczyszczaniu twarzy. Po dwóch tygodniach od zabiegu... carlisle depilacja :) (1) Depliacja woskiem wcale nie jest bolesna. Możliwe ze pani grazyna potrafi tak... Madzix Kasia - opinia (1) Jestem dosc często w delegacjach w Gdańsku. Zza każdym razem ide do p.Agniesi... Kasia Teresa - opinia (1) Jestem już w podeszłym wieku. Wszelkie udoskonalenia są nam potrzebne.... Teresa najlepszy salon (1) Salon excellentQ jest przepelniony starannościa. Ktoregos razu wpadlam do... Maria Pozdrawiam (1) Drogie kobietki. Pani Małgosia THE BEST. Wszystkie certyfikaty się... Ilona Czysto :) (1) Jestem maniaczka sterylnosci. W salonie excellentQ wiem ze higiena jest na... Luci Paznokcie polecam (1) Dłonie są moją wizytówką w pracy. Jestem kobietą biznesu i muszę atrakcyjnie... Marlena koniec zmarszczek! (1) Śmiech to zdrowie. Dzięki Pani Małgorzacie nikt mi tego nie zabierze. Miałam... Julita Polecam!! (1) Moja skóra już chałkiem wyschła przez ostatnie mrozy. Dowiedziałam się o... Jolcia po zabiegu ujędrniania (1) Zapisałam się na zabieg intensywnego ujędrnienia szyi. Jestem... Annita przekłuwanie uszu (1) Dzisiaj po raz pierwszy byłam przekłuć sobie uszy. Wszystko było wykonane... Agnes Zabiegi upiększajace (1) Koleżanka poinstruowała mnie i poszłam do eq na zabiegi upiększające. Są... Basia Terminowość. (1) Wszystkie zabiegi odbywają się terminowo. Nie ma jakichkolwiek spóźnień.... Iga ulubiony salon (1) Mój ulubiony salon w całym trójmieście to zdecydowanie ExcellentQ. Wpadnijcie... Wioletta polecam wszystkim (1) EQ cały czas się rozwija. Polecam! Majka No no... (1) Kosmetyka w EQ jest godna polecenia! Wojtek