Salon fryzjersko-kosmetyczny Excellentq

Fryzjerzy

Gdańsk, Jana Kilińskiego 4

Piotr R. - opinia (1) Chodzę od 10 lat do Pana Marka. Zawodowy fryzjer, nagradzany. Fachowe... Piotr R. Jan - opinia (1) zbyt wysokie ceny i mniemanie o sobie szefostwa, także przeciętnie Jan Pani Magda :) (1) Z usług salonu korzystam od kilku lat. Wcześniej chodziłam do Kacpra, a po... ania
Polecam (1) Wizyta pełna relaksu kolor super fryzurka odświeżona Pani (niestety nie znam... Uwielbiam! (1) Tylko tu! Przyjaciół zapraszam ! Tylko polecać! Pod każdym względem!... Kaśka kolor i strzyżenie (1) Pan Kacper jest nieoceniony, sprawia, że wizyta w salonie to mega relaks i... kasia Przyjemnie zabawnie a przy tym profesjonalnie (1) Do prawie 10 lat odwiedzam salon wcześniej na Heweliusza obecnie na Rajskiej.... Joanna Rzęsy (1) Byłam dziś na rzędach u p. Justyny. Rzesy bardzo ładnie zrobione. Dziękuję Karolina Kaminska wizyta w salonie (1) bylam w salonie juz kilkukrotnie i za każdym razem przyjeżdzajac z bardzo... stały klient świetnie wykonana usługa i oczekiwany efekt (1) 22.03.2017 był dniem w którym Stwierdziłam ze potrzebuje zmian! zadzwoniłam... zadowolona klientka kosmetyka wysoki poziom (1) Dziękuje Pani Justyno kolejny raz.Rzęsy cudowne jak zawsze.Polecam lidia nie polecam nikomu!! (1) Nie polecam salonu nikomu, fryzjerzy nieprofesjonalni , chyba niektórzy co... Natalia Bądź wierny swojemu salonowi (1) Jestem stałą klientką Mateusza, ale w czasie jego nieobecności 'zdradziłam'... KL Przedłużanie rzęs 1:1 (1) Pierwszy raz skusiłam się na przedłużenie rzęs i jestem bardzo rozczarowana.... Anna Nieudana koloryzacja (1) Niestety po koloryzacji i jednej poprawce koloru wykonanej w tym salonie... Zawiedziona klientka Włosy uratowane! (2) Jestem w Gdańsku przejazdem, wczoraj w Galerii Baltyckiej pokusiłam się o... Katarzyna Kosmetyczka tragedia (2) Byłam u kosmetyczki zrobić paznokcie hybryda , totalna katastrofa, Pani nie... Klara Polecam Kacpra (1) Jestem stałą klientką Kacpra. Bardzo kreatywny i zdolny fryzjer. Nie... Martyna Najlepsi :) (1) Od trzech lat jestem stałą klientka salonu.Poleciła mi go kuzynka,która jest... Monika Jestem bardzo zadowolony z usługi wykonywanej przez załogę tego salonu (1) Świetna atmosfera i podejście doklienta- najlepszy - marek! SC