Salon fryzjersko-kosmetyczny Excellentq

Fryzjerzy

Gdańsk, Jana Kilińskiego 4

Super pod każdym względem, polecam! (1) Dziś po raz kolejny odwiedziłam salon, tym razem była to depilacja woskiem... 1983anusia pierwsze wejście (1) polecam bo już skorzystałam miło i profesjonalnie Bernadeta Podziękowania dla Pani Pauliny :) (1) Pełen profesjonalizm no i pasja, której niektórym fryzjerom brakuje. Bardzo... Iga
Anai - opinia (1) Pani kosmetyczka była miła i profesjonalna. Zabieg w miłej atmosferze.... Anai super salon polecam (1) obcinałem się już kilkakrotnie u Mateusza :) polecam!!!! pełen profesjonalizm... Krzysiek Szału nie ma... (2) Byłam u rudej pani - Sylwia? kilka razy, ale bez szału. Chciałam uzyskać brąz... Ewelina Malinka - opinia (1) Byłam co prawda tylko raz na zabiegu botoxu w Eq ale z tego co pamiętam byłam... Malinka Rewelacja!!! (1) Salon mogę śmiało polecić a w szczególności fryzjerkę Sylwię która jest... Marzena Wrażenia po konsultacji. (1) Byłam, jak na razie tylko na konsultacji, u P. Małgosi z medycyny estetycznej... Jenwa K. Łukasz - opinia (1) To chyba najlepszy salon w polsce. Byłem w zasadzie pare razy u jednego pana... Łukasz Maciej - najlepszy fryzjer! (1) Do Maćka trafiłam dwa lata temu, po przygodach z różnymi fryzjerami. Teraz... Ola Bardzo zadowolona (1) Przeprowadziłam się do Gdańska z Warszawy i martwiłam się, czy znajdę tu tak... małgosia Joanna Kornica - opinia (1) Zdecydowałam się na mezoterapię igłową i długo poszukiwałam specjalisty,... Joanna Kornica W końcu mam piękne rzęsy! (1) Pani Mariola z EQ co miesiąc robi mi przepiękne rzęsy. Jest w tym prawdziwą... Joasia Polecam (1) Pierwszy raz trafiłam do Salonu Excellentq w kwietniu 2011 roku, w ręce... Asia Pro:) (1) EQ to salon kosmetyczny, który cechuje odpowiedzialność za zabiegi wykonywane... Madzia Mateusz - super fryzjer (1) Tu trzeba byc!!! Super obsługa, pełen profesjonalizm, no i co dla mnie ważne... Facet 32 Alicja Koszyba - opinia (1) Jestem zafascynowana praca calego zespolu excellentQ i ich rzetelności oraz... Alicja Koszyba Gabrysia - opinia (1) Wiecie gdzie mieszkam? Za Wejherowem. Do fryzjera i kosmetyczki jeżdżę... Gabrysia Tomek - opinia (1) Chętnie tu przychodzę na różne zabiegi. Polecam gorąco. Tomek