Salon fryzjersko-kosmetyczny Excellentq

Fryzjerzy

Gdańsk, Jana Kilińskiego 4

Goraco polecam (1) Na kilka dni przed własnym weselem zmieniłam makijażystkę. Trafiłam do EQ.... Iza Chwale:) (1) O ExcellentQ mogę mówic i chwalic i dalej mówić i dalej chwalic :) Martyna :) (1) Dojeżdżam do tego salonu kosmetycznego aż spoza trójmiasta i uważam, że... Alina
Ewa - opinia (1) Z całego serca polecam Panią Mariolę. Jest rewelacyjna. Doświadczenie,... Ewa Najlepsze! (1) Kosmetyczki z EQ to jedne z lepszych kosmetyczek u jakich byłam. Naprawdę ich... Kryśka Napewno wróce! (1) Byłam u p. Małgosi na zabiegu i stwierdzam, że wroce do niej. Nie tylko... Katarzyna polecam:) (1) Chodzę cyklicznie na paznokcie, zawsze do Marioli i zawsze wychodzę z... Ania Polecam p.grażynę! (1) Niedawno wróciłam z manicure. Zaszałałam i tym razem wybrałam ognistą... Anna Polecam promocje! (1) Polecam ten właśnie salon moim kolezankom. Trafiłam tam przez przypadek ale... Ania Miła obsługa (1) Jestem stałą klientką tego slaonu. Najbardziej lubie w nim mega milą obsługę.... Lucyna Pilling migdałowy polecam! (1) Byłam na pilingu migdałowym na twarz w EQ i było naprawdę bardzo przyjemnie.... Małgosia Rewelacja! (1) Uwielbiam Panią Agnieszkę. Robiłam u niej kilkakrotnie rzęski i za każdym... NAta Alex - opinia (1) Zrobiłam sobie makijaż permanentny na brwi u Pani Agnieszki i wyszło naprawdę... Alex Zośkaa - opinia (1) Szukałam długo w trójmieście salonu kosmetycznego gdzie będę mogła wykonać... Zośkaa Gosiek - opinia (1) Właśnie wróciłam z przedłużania rzęs w ExcelentQ. Zdecydowałam się na ten... Gosiek Polecam Martę!!! (1) Polecam Martę, jest super fryzjerką, ma bardzo profesjonalne podejście.... Ania Martyna - opinia (1) Świetna obsługa, miła i przyjazna atmosfera. Byłam w salonie po raz pierwszy... Martyna Martusia jest wielka (1) Martusia jest wielka - innymi słowy: mistrzyni w swoim fachu :-) Miło,... Wojtek Marto dziękuję za piękne cięcie :) (1) 2 godziny na samo cięcie, w życiu nie widziałam takiej dokładności. Marta ma... Agnieszka Polecam (1) Skorzystałam z usługi Pani Marioli. Nie wiedziałam czego oczekiwać, bo to był... Małgorzata