Salon fryzjersko-kosmetyczny Excellentq

Fryzjerzy

Gdańsk, Jana Kilińskiego 4

Polecam (1) Witam. Bardzo polecam fryzjera- Pana Marka. Profesjonalne podejście, widać,... Klient makijaż permanentny POLECAM GORĄCO (1) Pani Agnieszka wykonywała mi makijaż permanentny ust i oczu. Obawiałam się... Angelika Dorota - opinia (1) Po wizycie u fryzjera nigdy nie byłam zadowolona. Jednak Mateusz bardzo... Dorota
ExcellentQ (1) Polecam salon ExcellentQ ponieważ jest jednym z tych w których liczy sie... AnetaS Za pierwszym razem super za drugim rozczarowanie (2) W salonie po raz pierwszy byłem miesiąc temu. Strzygł mnie pan Marcin, jeśli... Karol BARDZO POLECAM (1) Dziękuję Pani Ewelinie za uratowanie moich naturalnych włosów po baaardzo... HANIA Zawiedziona... (1) Kilka lat temu pracowałam jako Fryzjerka więc wiem czego chcę i co mi się... Wymagajaca... Pani Iza = Fatastyczne OMBRE!!! (2) Rewelacja, rewelacja, rewelacja... Pani Iza zaproponowała mi koloryzację... oola_ Świetny salon (1) Maciek ścinał mnie jeszcze zanim otworzył swój salon. Teraz ponieważ kolejki... Agnieszka Joanna - opinia (2) Do Excellent Q przyszłam miesiąc po wizycie w innym salonie, gdzie fryzjer... Joanna Niezawodny Mateusz :) (1) ExcellentQ najlepszy salon fryzjerski :) Odkąd zaczęłam chodzić do Mateusza... Elka Teresa jest the best! (1) Od kilku lat jestem stałą klientką Pani Teresy i nigdy mnie nie zawiodła :).... Kasia Blond loki :-) (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w ExcellentQ. Pani Paulina jest świetna.... Ada super makijaż permanentny (1) Będąc w Trójmieście odwiedziłam salon fryzjersko-kosmetyczny w Gdańsku przy... kobieta Nareszcie pełne zaufanie do " mistrza nożyczek " !!! (1) Jestem wymagającą klientką i muszę przyznać ,że jeżeli do tej pory udawało mi... Henryka Urbanowicz Piękna fryzura = Sylwuś :) (1) Jeżeli chcesz wyjść od fryzjera z piękną zadbaną fryzura, rozpieszczona to... Mloda Pani Paulina (2) Robi najlepsze blondy w Gdańsku:)) Pozdrawiam serdecznie Hania rzęsy (1) Byłam u Pani Agnieszki na przedłużaniu rzęs i jestem bardzo zadowolona..... Kasia Anna - opinia (2) Pani Paulina znakomicie dobrała kolor do moich oczekiwań, a na dodatek tak... Anna Dla Pani Pauliny (1) Chciałabym b. podziękować Pani Paulinie za suuuper dobrany kolor i ułożenie.... Agnieszka