Salon Fryzur Pasja

Fryzjerzy

Sopot, Małopolska 8

Agata - opinia (1) Wyszłam z krótszymi włosami niż chciałam. Włosy miały być trochę... Agata Magda - opinia (1) Strzyżenie 10 latka 2 cm z długości i 3 ruchy maszynką 50 zł. Magda Krzysztof - opinia (1) Jestem stałym klientem od 5 lat!!! Nie wyobrażam sobie by moje włosy ścinał... Krzysztof
ZK - opinia (1) Plecam, korzystam od dawna i jestem zadowolona ZK Kamila - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona z usług salonu. Panie zawsze miłe i uśmiechnięte.... Kamila Artur - opinia (2) Od kilku lat byłem klientem tego salonu, zawsze bardzo miła obsługa,... Artur Natalia - opinia (1) Przepiękny kolor i cięcie! Fryzjerki serdeczne i profesjonalne. Co... Natalia Polecam (1) Jestem stałą klientką tego salonu. Dla mnie najlepszy salon w trójmieście. Ewa SUPER (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie.Wyszłam z salonu ze świetną... monika Porażka (1) Bardzo bym chciała aby pani Blanka udała się na szkolenie z zakresu trendów w... Tosia różowy zamiast fioletowego (2) poszłam z córką na jej pierwsze farbowanie, na wakacje marzył jej się kolor... Alicja Super (1) Bardzo sie obawialam pierwszej wizyty w tym salonie ale calkiem... Anna Pomylka (1) Na stronie int. strzyzenie maszynka 20 zł, Pani kasuje 30, bylem stalym... Kamil Polecam (1) Korzystam z usług Pani Blanki i jest rewelacyjna. Fryzjerka z pasją. Potrafi... Katarzyna Magda - opinia (1) Pani Basia jest przesympatyczna, nie narzuca swojego zdania, potrafi... Magda Męskie strzyżenie (3) Dzisiaj zawitałem do salonu Pasja po raz pierwszy... i na pewno ostatni.... Sopociak Gorąco polecam. (1) Z czystym sumieniem polecam salon "Pasja". Idealnie dobrany kolor refleksow i... Kasjana Polecam (4) W tym salonie byłam już wielokrotnie. Przemiła i bardzo profesjonalna... Ola świetna obsługa (2) Jestem już stałą klientką salonu wraz z mężem, bardzo profesjonalna obsługa... Gabriela