Salon Urody Gabriel

Fryzjerzy

Gdynia, 3 Maja 22-24

klient - opinia (1) Bylem pierwszy raz .Z wejścia.Miałem szczęście.Cenię czas i dokładność.Polecam! klient Pozytywnie!:) (1) Zakupiłam na Gruponie kupon:) W skład wchodził peeling regenerujący,... Marta miła i kompetentna obsługa (2) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego doradztwa.O to mi chodziło.... Izabela
TRAGEDIA!!!!! (1) Nie wiem jakim cudem taki ZAKŁAD jak za czasów KOMUNY wciąż istnieje i to w... Klaudia super kolorek i super regeneracja włosów (1) Będąc w Trójmiescie odwiedziłam salon gabriel i z przyjemnością stwierdziłam... klientka z Kalisza super kolorek (1) Skorzystałam z usług salonu w maju 2014.Byłam tu pierwszy raz z polecenia... klientka Komuna powraca? (2) Fryzjerka się mnie 30 razy pytała jaką chcę fryzurę, chociaż wyraźnie... Maria zabieg keratynowy (1) Polecam wszystkim ten zabieg. Bardzo dobra cena i jakość. Super włosy. Jestem... klientka kreatywna fryzurka (1) Zostałem fajnie obcięty.Poleciła mi salon moja dziewczyna.Nie żałuję.... Karol zero relaksu. zero profesjonalizmu. (3) Salon Gabriel zawsze kojarzyl mi sie z luksusem, wysoka jakoscia uslug oraz... Paulina fajna inwencja (1) Weszłam i trochę się bałam.Ale pewność osoby z recepcji i fryzjerki uspokoiła... klientka Gabriel na topie (1) Byłam 1 raz w tym salonie.Nie zawiodłam się na sieci Gabriel.To... Asia czuje się super (1) Zawsze korzystam z usług salonu.Mam zawsze odpowiednio dobraną fryzurę przez... Mariola fryzurka super (1) Co roku odwiedzam Gdynię i wpadam do salonu gabriela.Zawsze wychodzę... Mirek superek (1) Jestem bardzo zadowolony.Perfekcja.To lubię. Marek Polecam (1) Korzystałam wielokrotnie z usług tego salonu i nigdy się nie zawiodłam.Zawsze... Renata polecam ! (1) Chodzę od dwóch lat do tego salonu.Trafiłam do Gabriela z polecenia.Miałam... Beata rewelacja! (1) Bardzo długo szukałam salonu i fryzjera, który spełni wszystkie moje... Marta J. super cięcie i kolorek (1) Wcześniej miałam fatalnie zrobione włosy w innym salonie.Tragedia.Wyratowano... Małgosia Pani Dorota i jej talen. Rewelacja (3) Pierwszy raz, ale napewno nie ostatni .... Pozdrawiam Piotr