Salon Urody Gabriel

Fryzjerzy

Gdynia, 3 Maja 22-24

profesjonalne ścięcie (1) W Gabrielu jestem pierwszy raz.Pani Kasia zrobiła to perfekcyjnie.Rewelacja o... Michał Bonecki super cięcie (1) Trafiłam do Pani Moniki.Szybko się zrozumiałyśmy.P.Monika zaproponowała mi... Paulina Kozłowska Uwaga!!! (1) Nigdy więcej! Bez ściemy opiszę sytuację oceńcie sami. Weszłam, zapytałam o... Aniula
Pierwszy i ostatni raz. (2) Byłem tam za namową kolegi, który jak dla mnie wyglądał skrzywdzonego przez... Piotr Mariola Banaszak - opinia (1) miałam wykonywaną dekoloryzacje,poprzez farbowanie farbami Tierra,bez... Mariola Banaszak Balejage:) (1) Jesli balejage to do Pani Dorotki:) Zawsze mialam robione grube pasemka ktore... Aga Porazka! (1) Czy ktos wie gdzie pracuje teraz Pan Marcin? Podobno zmienil salon. Niestety... diana Polecam ten salon. (1) Trafilam do tego salonu z polecenia mojej kolezanki - do P. Marcina. Bylam... basia Polecam p.Kasię (1) Korzystałam 2krotnie z usług owego salonu. Za pierwszym razem wyszłam bardzo... cosmobabka superek (1) Jestem stałą klientką tego salonu, od dobrych kilku miesięcy chodzę na cięcie... nenek kitka79 - opinia (1) Jestem klientka salonu urody Gabriel od jakiś 2 lat. Długo trwało zanim... kitka79 Profesjonalność (1) Najważniejsza,to odpowiedzialność, za to co się robi i czujne oko tego, ktory... Frecia polecam (1) Polecam ten salon, byłam pierwszy raz po usłyszeniu wielu dobrych opinii o... Justyna Pani Kasia(blondynka) jest bardzo dobra (2) Witam byłem już tam u p. Marioli i u Kasi oraz u bardzo niskiej i chudej... Artur Bramski klientka - opinia (1) Dziękuję całemu personelowi za doprowadzenie mojej głowy do normalności.... klientka Pani Mariola :) (1) Chodziłam do Gabriela jeszcze na Skwerze Kosciuszki. Moją fryzjerką była... Monika x - opinia (1) salon jest super, bardzo polecam p. Lidke, ktora zawsze znajdzie fajne... x IDA - opinia (1) gabeil ktory byl na starym miejscu byl o wiele fajniejszy. co do pracownikow... IDA