Salon Urody Gabriel

Fryzjerzy

Gdynia, 3 Maja 22-24

Bardzo dobry fryzjer (1) Ja również odkryłam Salon Gabriel z Grouponem. Za każdym razem wychodzę... Kinga Dla pani Ani (1) Witam Rewelacyjne podejście do klienta ,strzyżenie ekstra ,100% zadowolenia... Ania Pan Marcin - mistrz kosmicznych nożyczek :))) (14) Eksperyment w domu się nie powiódł i włosy zamiast jasny blond wyszły... Karolcia
Pani Ania mistrz! (1) W życiu zdarzyły mi się 2 dobre fryzjerki i Pani Ania jest tą drugą. Bardzo... Izabela super:) (1) Jestem b. zadowolona z fryzury jak i z obsługi. Po przeprowadzce Salon... cukierek Miło i przyjemnie (1) Zawsze z przyjemnością przychodzę do tego skromnego salonu. Moja pierwsza... Olga Jestem bardzo niezdowolona (2) Na poprzedniej wizycie otrzymałam ulotkę, na której było napisane, że pakiet... Niezadowolona klientka nie zgadzam sie z wpisem na dole!! (1) Polecam paniąJJaninę! Najlepszą fryzjera! Od 10 lat chodzenia do tej pani i... aga Niestety jestem nie zadowolona (1) Poszłam na dobór fryzury z masażem i ścięciem. Grupon. Zaproponowano mi... Mała Mi Polecam (1) Bardzo polecam:) Jestem już po raz drugi zadowolona :) Karolina niezadowolona (1) Wczoraj byłam u p. Doroty. Owszem miła ale włosy kompletnie się nie układają.... Dorota Polecam (1) Skorzystałam z gruponu, bardzo profesjonalne podejście, Pani Dorota dobrała... Justyna Pełne zadowolenie! (1) Grupona dostałam w prezencie.Tak trafiłam do salonu.Wykonano mi... klientka Wyszłam załamana!!!!!!! (1) Pokazałam zdjęcie fryzury, którą chciałam uzyskać. W efekcie wyszłam z o... Sylwia Super :) (1) Nareszcie znalazłam idealną Fryzjerkę w Trójmieście -zostanę stałą klientką... Emilia Zadowolona :) (1) Trafiłam do salonu z groupona, wybrałam opcję podstawową za 49zł i po efekcie... Ździsia Kasia - opinia (1) Fajne cięcie.Świetnie się czuję.super muzyka.Do tego masarz głowy. Pełny... Kasia Ogólnie OK, polecam p. Monikę (1) Korzystałam z zabiegu keratynowego prostowania włosów. Całość wykonana... Gdynianka Bożena - opinia (1) Chodzę do salonu od 3 lat.Wykonuję kolor i cięcie.I zawsze wychodzę młodsza... Bożena Jest ok (1) Kupiłam groupon strzyżenie + czesanie z peelingiem skóry głowy i... Magnolia