Salon Urody

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 42

Małgorzata - ocena (1) Włosy modelowała mi pani fryzjerka Swietłana. Swietłana jest profesjonalistką... Małgorzata Julia - ocena (1) Naprawdę podoba mi się, jak wyszło to strzyżenie. Włosy wyglądają lekko i... Julia Ewa - ocena (1) Salon Bordo, Sopot Pedicure hybrydowy - pani Ola staranne wykonanie i... Ewa
Mmm - ocena (1) Nie polecam ,robilam farbę na brwiach ,nie polecam a obsługa nawet nie... Mmm dramat!!! (1) jechałam na wesele i zapisałam się ponownie do tego salonu na odrost i... monika róża Do właścicielki salonu (1) Jestem wieloletnią Klientką Państwa i proszę tej opinii nie odebrać jako atak... Stała Klientka Polecam !!!! (1) Za każdym razem jak tylko odwiedzam Trójmiasto korzystam z usług fryzjerskich... Krzysztof Polecam fryzjera (1) Byłam z grouponu. Niby nic takiego bo strzyzenie i modelowanie..., ale Pan... Malgosia niekomunikatywna kosmetyczka (2) Niedawno odwiedziłam salon Bordo w Sopocie pierwszy raz za namową mojej... pierwsza klientka Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Obsługa fatalna!Paskudne żarty,wyśmiewanie klientów,fryzjer nie ma pojecia... sopociara Najlepszy salon w Trójmieście! (2) Z każdej wizyty wracam jak na skrzydłach! Zawsze fryzury sa twarzowe i dobrze... Bardzo zadolowona stała klientka Tragedia (3) Właścicielka to osoba delikatnie mówiąc skrajnie asympatyczna. Zatrzymała się... Tomasz Natalia - opinia (1) Salon urody Bordo mogę szczerze polecić osobom, które cenią sobie najwyższą... Natalia Szczerze polecam! :) (1) Do salonu "Bordo" trafiłam po zakupie gruponu na usługi fryzjerskie i byłam... Zadowlona stała klientka Stała i zadowolona klientka- szczerze polecam (1) Kolejna wizyta, pełna satysfakcja (jak zwykle), mimo ze oddałam się w ręce... Magda Super! (1) Do salonu trafiłam przypadkiem i nie żałuję. Z usług fryzjerów jestem bardzo... Hania Manicure hybrydowy (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Bardzo miła obsługa, manicure świietnie... Marta zadowolona (1) Byłam w tym miejscu pierwszy raz i wyszłam zadowolona. Pan,który sie mna... A W szoku! (1) Witam jestem klientka tego salonu od prawie 2 lat. Zaskoczona jestem... Zuzanna Fryzjer godny polecenia (1) Salon Bordo jest miejscem, które polecam każdemu bez względu na wiek. Od... BW