Polecam!!! (1) Duży wybór quadów i skuterów.bardzo dobra jakość.Ostatnio kupiłam quada... Wiolka:) GSXR 600 (1) Polecam !!! Pełen profesjonalizm,super obsługa.Można kupić na prawdę dobry... GSXR 600 Zdecydowanie najlepszy salon w 3mieście (1) W koncu wybór padl na Skutermanię....i musze powiedzieć że, REWELACJA:)... mrs.froggy
Andrzej - opinia (2) Byłem w tym sklepie kilkakrotnie.Kupiłem tam kilka rzeczy do mojego bicykla.... Andrzej Porządny sklep (2) Ceny niezbyt ciekawe, ale od dobrych cen jest Internet. Wybierając rower... Konrad doradzą i nie wciskają kitu (1) Terminy napraw z tego co wiem - jak wszędzie podczas sezonu. Widać,że się... TED Michał - opinia (1) pełna fachowa opsługa żeby sie tam dostać trzeba sie rezerwować 1 mesiąc... Michał Super (1) Szybko, sprawnie, bez problemów Ja Polecam (2) Poleciłem Wysepkę jeszcze trzem znajomym i wszyscy bardzo zadowoleni. Rowery... VrooBell MASAKRA!!!!!!!!! (1) Nie polecam ponieważ straszne zawiodłam się na tym sklepie.Zamawiałam części... Aga Kawka (1) Polecam! Ludzie w porządku i uczciwi zakup bez zgrzytów :-] MISIEK SERWIS PŁATNOŚĆI (1) Mam skuter od pół roku. Dzwoniłem dzisiaj w sprawie naprawy gdyż uszkodziła... zaskoczony Bardzo zadowolona klientka :) (1) Kupiłam w Skutermanii skuterek :) Obsługa bardzo kompetentna i miła, duży... Małgosia Ideał Trójmiasta! (2) Jestem stałym klientem tego sklepu i jeszcze nigdy nie zdażyło mi się... Rafał Próbowano wcisnąć niedopasowane rowery (2) Wybrałem się tam celem pomocy w zakupie dwóch rowerów w łącznej cenie ok 6... Bynio A mnie sie nie podobało (1) Obsługa mnie potraktowała jak przysłowiowe piąte koło u wozu. Niczego sie... Adrian Wielki plus dla Jednośladów!! (1) Nie zgadzam sie z przedmówcą. Faktycznie w salonie nie jest za ciepło ale co... Konrad OPINIA (1) W GRUDNIU TEGO ROKU KUPILEM OD NICH HONDE CBF 500 Z 2005 r. NIEJAKO SKUSILA... DARIUSZ CYBOWICZ Dobra obsługa gorszy serwis (1) Tak jak w nagłowku, obsługe klienta ma wzorową, jednak gorzej jest z... Samochod firmowy Generalnie w salonie czułem się jak intruz (1) Gdy sie pytam czy quad ma zapinaną blokadę dyfra odpowiedź sprzedawcy brzmi... Romek