Polecam .... (1) Bardzo miła i inteligentna obsługa, nic dziwnego ponieważ właściciele są... Tomek POLECAM WSZYSTKIM !!! SWIETNY SERWIS !!! (1) ODDALEM PEUGEOTA DO TUNINGU... CO TU DUZO MOWIC! MOIM ZDANIEM NIE MA LEPSZEGO... Paweł Kotynia Porażka (1) Obsługa sklepu totalnie mnie zignorowała,grzali sie w kańciapie-to ,że było... Jasiu
Serwis (1) Długie terminy napraw, ale raczej dobrze wykonywane Elmo Żyleta - opinia (1) Polecam ten sklep naprawde warto Żyleta arek - opinia (1) Mila i szybka obsluga,ceny przystepne,upusty, polecam arek serwis na 4- , obsługa na 2 (1) Drogo, ciezko z terminami, obsługa klienta, poniżej jakiejkolwiek krytyki.... zzz Jak dla mnie bomba :) (1) Jako jedyny serwis przyjął mój skuter w samym sezonie. W innych punktach... Żagiel Polecam (1) Dobry serwis naprawiam HONDE TRX 400 mogę powiedzieć że jest... Remik Miło, fachowo i polecam wszystkim! (1) Miła, fachowa obsługa, można porozmawiać i czegoś się dowiedzieć. Ja z... Janusz niezadowolony klient - opinia (1) kupilem u nich skuter i niestety serwisy byly ale mialy duże opużnienia na... niezadowolony klient zadowolony klient (1) polecam sklep i serwis. rzeczowa obsługa w miłej atmosferze.na zakupiony w... michał super salon i serwis (1) bardzo dobry serwis Quadów i motocykli. Troche na uboczu ale to nic mozna... znajomy Porażka (1) Tak się składa że kupiłem qłata jednej z marek które oferuje ta firma. Po... Michał kymco b&w (1) Kupiłem skuter w tym salonie i wierzcie mi że nigdzie indziej nie dostaniecie... Paweł Kymco dobra obsługa i serwis (1) Warto odwiedzic ten salon ze wzgledu na niezłe ceny. Sam wynegocjowałem... neo serwis i zakupy (1) zawyczaj nie zamieszczam opinii na forach ale tym rezem zrobię wyjatek,... kymco :) TGB303RS - opinia (1) Mechanik jest fachowcem, sklep jest rewelacyjnie wyposazony. Ocena max. TGB303RS Fajny sklep gdyby nie sprzedwacy (1) Podzielam wczesniejszą opinię o panach którzy handlują w tym salonie- barak... al Jak ktoś ma dużo wolnego czasu i silne nerwy to OK (1) Można tam obejrzeć dość dużą ilość skuterów, z akcesoriami i osprzętem jest... żona&mąż