STANOWCZO ODRADZAM!!!!!!!!!!! (1) Kupiłem w tym sklepie quada dziecku na komunie.Już w pierwszym dniu jazdy... Zły SUPER ! (2) Witam. Jakiś czas temu kupiłem tam u syna motorek. Generalnie sklep znalazłem... Jaca sprawdzcie przed zakupem moto w serwisie (1) Mimo zapewnien wlasciciela ze moto jest z idealnym stanie i jest prosty, po... szczota
SUPER !!! (1) Mega profesjonalny serwis !!! Polecam Robert serwis (1) Serwis jak najbardziej polecam,przystępne ceny i szybkość obsługi. adi Yamaha (1) Kupowałem swoje pierwsze moto u nich. Ogólnie moto w miarę ładnie pracowało... Y Polecam!!! (1) POLECAM wszystkim. Ja jestem bardzo zadowolony.Fachowe doradztwo i zero... Mazzi POLECAM!!! (1) Witam. Jak najbardziej POLECAM ta firme.Konkretni ludzie,fachowe doradztwo... Mazzi !!! (4) Byłem zainteresowany motocyklem, a że jestem z daleka to postanowiłem żeby mi... poszkodowany kolejny poszkodowany - opinia (1) Rok temu kupiłem od nich FZ6. Kupiłem go pod wpływem emocji. Był to mój... kolejny poszkodowany może być od biedy (2) duża gama modeli, miła obsługa, taki sobie serwis Miki POLECAM !!! (1) Motocykl upatrzyłem sobie przez internet, zadzwoniłem, wypytałem o szczegóły,... maras REWELACJA!!! (1) KUPIŁEM SKUTER I QUADA. SUPER FACHOWE DORADZTWO, Z SERWISU KORZYSTAŁEM DWA... KRZYSZTOF kawasaki 636 (2) polecam wpożo ludzie i uczciwi jestem wpełni zadowolony z zakupu kawa Konar1977 - opinia (1) Polecam - bardzo dobry i fachowy serwis. Serwisowałem Piaggio sferę z 1994... Konar1977 Potrzebna Pomoc. Pilne!!! (1) Panowie i Panie :) Jest taka sprawa. Piszę prace licencjacką na temat naszego... Michał Miła i kompleksowa obsługa (1) Niedawno kupowałem quada w tym sklepie. Miło i fachowo mnie obsłużyli... Grzegorz BARDZO DUZA OFERTA, PROFESJONALNY SERWIS (1) JEST TO JEDYNY SALON W 3MIESCIE KTÓRY OFERUJE BARDZO DUŻY WYBÓR QUADÓW OD... QUADOMANIAK polecam (1) polecam ten sklep bardzo mocno wszyskim motocyklistom szeroki wybór akcesori... jacek ,k, Rewelacja!! (1) Bylem juz w wielu salonach w trojmiescie i tutaj jednak najlepiej mi... Jacek