Duży wybór pięknych i niedrogich mebli (1) Odwiedziłam ten salon z polecenia mojej znajomej i się nie zawiodłam. Fajna,... Sylwia obsluga.. (2) Sklep jak sklep meblowy. Ladne witryny oferta calkiem spora, ale zniechecila... niezadowolona Bardzo polecam (1) Bardzo dobra oferta, jakość wykonania i przystepne ceny ! IKEA nie ma szans... jimmy
gorąco polecam (1) Szczerze powiedziawszy, to właśnie tak powinien działać każdy przedsiębiorca... Agnieszka Niestety salon nie daje sobie rady (2) Salon ma fajne meble, i to na tyle. Kolejki do kas, do załatwienia rat-... Katarzyna Agata Meble Olewa kontakt z klijentem. (1) Zamówielem meble w salonie w Gdańsku na przywidzkiej. Co do obsługi w salonie... Bruce5 Firma transportowa, którą wynajeła Agata Meble (3) Salon Agaty mi się podoba.Niestety firma transportowa to porażka.Przestrzegam... Zawiedziony Klient Polecam zakup mebli w salonie Agata w Gdańsku ul. Przywidzka (1) Dokonałam zakupu mebli Forest w w/w salonie i jestem bardzo zadowolona.... Krystyna totalna olewka (1) Zamowilem szafe dodatkowo lozko i garderobe. Czekam juz 2miesiac na szafe... Siatkowski klientka z Gdyni (zadowolona) :) (1) W czerwcu 2013r. kupiłam kanapę dwuosobową Nina 2. Obsługiwała mnie... klientka z Gdyni Bardzo dobry jakościowo asortyment (1) Wizyta w sklepie Kids Concept przeniosła mnie trochę w świat luksusu, marzeń... Małgorzata Meble średniej jakości, nierzetelna obsługa posprzedażowa, brakujące elementy (1) W moich meblach brakowało elementów bez których montaż nie jest możliwy i nie... Kocio Odradzam kupowanie w sklepie AGATA (1) Mam z nimi problem. W tej firmie obsługa klienta jest świetna, kiedy się... E. Agata Meble szadółki (12) Zamówiłem meble na otwarciu do dziś tj po 4 tygodniach nikt nie poinformował... Benek Zadowolona (8) Jestem bardzo zadowolona i muszę wam o tym napisać. Kupiłam sobie mebel... Matylda NIERZETELNA FIRMA !!!!!! (1) Zakupilem lozko w sklepie meblowym My prestige. Zakup obejmowal lozko oraz... niezadowolony klient Nigdy więcej (1) Przestrzegam przed zakupami w salonie Agata Meble na ul.Przywidzkiej. Pełna... Piotr dramat (1) Zamówiłem rogówkę za 3,5 tys,dla nich pewnie nic bo opóżnienie... Dawid P. Co o tym sądzicie? (11) Byłam w Meblomaku przy Ikei, namawiali mnie na mebel ze skóry licowej, która... Kalia86 Fatalna obsuga. (1) Fatalna obsługa, personel nie przeszkolony, przy rozmowach telefonicznych... Marcin