meble (1) Nie polecam Agaty meble w gdańsku. Ja czekałem 7 tygodni na meble (sofa , 4... roger180 jakość mebli Agata jest beznadziejna (1) Jakość mebli Agata jest beznadziejna!!! anonim Masakra!!! (1) Nie polecam tam robić zakupów!!! Na zamówioną sofe trzeba było czekac 1,5... s
skóry tapicerki (1) polecam!! przemiła obsługa!! Bożena NIE POLECAM (2) Zakupiliśmy sofę, była robiona na zamówienie. Towar przyjechał delikatnie... JG Totalnie (1) Ja zaczęlam od dywanu teraz mam kilka pieknych stylowych dodatków i codowną... Fajny klient A co mi doradzicie? (1) jak tak czytam o tym meblomaku, to mam ochotę kupić. tylko dom mam troche nie... Maya polecam (1) Firma Classic Meble potrafi porzadnie zaaranzowac mieszkanie. Jestem... Aniulka Dobre przykłady aranżacji (1) Przychodzę tu często żeby "podpatrzeć" nowe sposoby aranżacji. Kupuję mniej... Marta czyścik do skór meblomak (5) Od 4 lat mamy rogówkę katania z meblomaku. nic się nie dzieje, mebel wygodny,... GizmoGda bardzo ok :-) (3) ja też polecam, mam savonę - super się sprawdza, zwłaszcza, że ja lubię... m Polecam (1) Wizyta w tym salonie nie była tylko koniecznością zakupu mebli dla dziecka,... Ewa brak dotrzymania terminu (1) Nie polecam nikomu zamawiania w tym salonie . Nie są dotrzymywane terminy... aaa Fajna firma, słaba dostawa (1) Z mebli jestem bardzo zadowolony, jak również z obsługi w sklepie meblowym.... Marcin RABAT DLA KLIENTÓW (1) Powołując się na stronę www.trójmiasto.pl otrzymacie Państwo KARTĘ STAŁEGO... FLEXA Vinotti Matarnia (3) Jak kupisz od nich meble, zanim podpiszesz protokół odbioru dobrze je... klientka Odradzam (1) Niby piękny salon, duży wybór, ale.... Przy najmniejszych trudnościach czy... Katarzyna Vinotti Matarnia (1) Jak kupisz od nich meble, zanim podpiszesz protokół odbioru dobrze je... klientka Wszystko psuje obsługa w kasie (1) Zakupiłam komplet szkła - 18 talerzy, które były luzem, bez pudełka. łączna... Magda Polecam (1) Kupowałam lampy. Bardzo duży wybór i fachowa porada dotycząca wnętrz. Na... Jolka