Karolina - opinia (1) Dziwią mnie złe opinie o obsłudze. Bylam w salonie meblowym na Osowej w... Karolina Salon godny polecenia. (1) Miałam przyjemność robić zakupy w tym sklepie, fachowa obsługa i doradztwo,... Magda Nie polecam (1) panie mają na serdecznym zapleczu klientów, pomoc, uśmiech, entuzjazm i... Iza
Piotr Nicewicz - opinia (1) Przedsiębiorca niekonkretny. Kadra niedoinformowana. Utrudniony kontakt.... Piotr Nicewicz Opóźnienia w terminach dostaw oraz niedbałość o klienta (1) Sklep nie dba o terminy dostaw, które deklaruje podczas zamawiana towaru!!!... Niezadowolony klient TRAGICZNA OBŁUGA (1) Na początku roku zamówiliśmy meble które otrzymaliśmy po miesiącu. Po... MB Wspaniała kanapa (1) W maju zamówiłam kanapę Epsylon z montażem. Jestem z niej bardzo zadowolona,... Zadowolona klientka TRAGICZNA OBSLUGA (1) Niestety cale poczatkowe pozytywne wrazenie psuja Panie w punkcie 'Obsługi... Hans wszystko ok (2) Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do klienta. Takiej współpracy... Andrzej Wyjasnienie (3) Chciałbym sprostowac dokladnie ten salon nie inny. Zacznijmy od dolu i... takija rozgoryczona obsługą (1) zniszczone meble nie kompletne ostrzegam nie płac pieniędzy dopóki nie... izka bardzo ladnie wykonany polysk swieci sie jak by byl polerowany (1) bardzo ladne czyste i przejrzystyste fronty prawdopodobnie polerowane... anna p Nie polecam (1) Jesli chodzi o obsługę i asortyment towaru to ok,w porządku.Lecz jeśli... Niezadowolona klientka super sklep (1) chciałam kupić dla dziecka meblościankę pani która tam pracuje przemiła... gość Jedno "ale" (1) Obsługa rzeczywiście super, ale po czasie "szydło wyszłoi z worka"... Mebel... Rozczarowany klient Świetne rozwiązanie do małych mieszkań! (1) Zdecydowanie polecam meble Flexa. Bardzo funkcjonalne, z możliwością... Karola Nigdy więcej (1) Posiadam fotel finek trend od dwóch i pół lat , modele finek prawie niczym... Izabela Beznadzieja (1) meble ładne i drogie kuchnia 30 000 pln, po 4 miesiącach masa usterek,... tomasz Odkrycie w Trójmieście (1) Dla mnie ten sklep to odkrycie na wagę złota ! Jeśli poszukujecie wyjątkowych... Anka ŚWIETNE MEBLE DLA DZIECKA (1) Kupiłam w Salonie Flexa w Gdyni łóżko dla swojego synka. Dokupiłam jeszcze... Sylwia