Vinotti Matarnia (3) Jak kupisz od nich meble, zanim podpiszesz protokół odbioru dobrze je... klientka Odradzam (1) Niby piękny salon, duży wybór, ale.... Przy najmniejszych trudnościach czy... Katarzyna Vinotti Matarnia (1) Jak kupisz od nich meble, zanim podpiszesz protokół odbioru dobrze je... klientka
Wszystko psuje obsługa w kasie (1) Zakupiłam komplet szkła - 18 talerzy, które były luzem, bez pudełka. łączna... Magda Polecam (1) Kupowałam lampy. Bardzo duży wybór i fachowa porada dotycząca wnętrz. Na... Jolka Mogę polecić! (2) Witam! Ja osobiście nie miałam problemów z zamówieniem, narożnik Stilo w... Karina Polecam (1) Sklep z zewnatrz wyglada dosc niepozornie ale nie warto sie tym sugerowac.... Em jestem zadowolony (1) Ceny takie jak u konkurencji (chyba z materacami obowiązują ceny sugerowanie... piotr klient - opinia (2) Kupiłem super kanapę rogową z Helwetii.Bardzo duży pozytyw dla sklepu.Fachowe... klient Profesjonalizm (1) Salon z bardzo dużym asortymentem profesjonalnych produktów. Bardzo... Ania Świetny sklep meblowy (1) Bardzo szeroka oferta, świetny design. Jest w czym wybierać. Polecam. Maria POLECAM (1) Polecam Witam, Polecam zakupy w tym salonie, bardzo miła obsługa, meble... MAGDA Fachowa obsługa (1) Kupowałem pierwszy raz w takim sklepie i zaskoczyła mnie nadzwyczaj fachowa... Tomasz zdecydowanie TAK (1) Absolutnie polecam. Spotkaliśmy się w tym sklepie z miłą i fachową obsługą... Łukasz FATALNY SKLEP OBSŁUGA I KIEROWNIK!!!! (1) Zakupiliśmy narożnik i chcieliśmy domówić fotel (nie było na stanie).... Niezadowolony klient Wysoka jakość, niespotykane wzornictwo (1) profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z jakości mebli i kultury... Kasia M. POLECAM FIRME ,MEBLE ORGINALNE (2) Kupiłam w tej firmie nie jeden mebelek i ja osobiście polecam sklep Royal... Daria Mazanek ekstra (1) Świetny salon, świetna obsługa, klimat no i piękne meble. aż się chce kupować. Grzesiek ZAKUPY W VINOTTI (1) MIZEROTA AŻ ŻAL W SALONIE NIE POTRAFIĄ NAWET POPRAWNIE WYSTAWIĆ F-VAT , A... KLIENT brak zamówionego towaru (1) Zamówiłam krzesła do nowego mieszkania. Miały dotrzeć około 2 tygodni przed... ngangie